My Style Rocks: «Λύγισε» η Μαρία με την σκληρή κρητική και η Σπυροπούλου διέκοψε τη ροή της εκπομπής!

Για ακόμα μια φορά οι κριτές του My Style Rocks δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις στυλιστικές επιλογές των κοριτσιών. Αυτή τη φορά άσκησαν σκληρή κριτική στη Μαρία Λέκκα, η οποία δεν άντεξε την πίεση και «λύγισε». Ακόμη η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε ότι πολλές από τις παίκτριες διαλέγουν έτοιμα σύνολα από τις βιτρίνες και για το γεγονός του ενημερώνει ο κόσμος με τις φωτογραφίες που τους στέλνει.

«Ωραία είσαι. Θα ήθελα βέβαια ένα καλσόν γιατί φαίνεται πολύ γυμνό το πόδι σου και ας είναι για το στυλ,

ας μην είναι για το κρύο. Θα ταίριαζε ένα καλσόν μπλε, μαύρο ή ένα δίχτυ. Όπως αυτό που φοράει η Χριστίνα θα ήταν πολύ ωραίο. Γιατί όλες είναι λίγο στα μπεζ σήμερα.Ωραία είσαι, μου αρέσεις. Μου αρέσει πολύ και η μπότα, μου αρέσει πολύ και η τσάντα είναι λίγο μεγάλη αλλά ενταξει. Ωραίο και το κολιέ που είναι το ίδιο που φοράει και η Βικτώρια. Μου αρέσεις γενικά», σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Εντούτοις, κατά την διάρκεια της βαθμολογίας μια ατάκα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ήταν αρκετή για να κάνει την Μπέτυ Μαγγίρα να προχωρήσει σε αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστριας είπε: «Και η αγωνία κορυφώνεται», τότε τον λόγο πήρε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία είπε πως μάλλον τα κορίτσια δεν έχουν και τόσο μεγάλη αγωνία, αφού κόσμος στέλνει στους κριτές φωτογραφίες που δείχνουν ότι οι διαγωνιζόμενες δεν ψάχνουν και πάρα πολύ τα outfits που επιλέγουν και τα παίρνουν έτοιμα από βιτρίνες.

Ακόμη, η κριτής του My Style Rocks, σχολίασε θετικά την εμφάνιση της παίκτριας, ωστόσο της έκανε παρατήρηση, αφού το κολιές που επέλεξε το είχε φορέσει άλλη παίκτρια χθες. Έτσι, η Μπέτυ Μαγγίρα προέτρεψε τα κορίτσια του διαγωνισμού, να συνεννοούνται μεταξύ τους και να μην φοράνε τα ίδια.

Επιπρόσθετα, την ενόχληση για τα ίδια αξεσουάρ έδειξε και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο οποίος είπε: «Κοίταξε να δεις, πραγματικά έμενα με ενοχλεί το θέμα με το κολιέ και αυτό που με ενοχλεί είναι ότι μιλάμε για στυλ… Υποτίθεται ότι εδώ παρουσιάζετε το δικό σας στυλ, όχι το δικό μου. (…) Από την μέση και κάτω είναι όλο άδειο, είναι σαν να μην πρόλαβες να συνεχίσεις το outfit…»

Η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και ο Στέλιος Κουδουνάρης βαθμολόγησαν την Μαρία Λέκκα με τρία. Μπορεί η βαθμολογία που συγκέντρωσε να μην ήταν χαμηλή, ωστόσο το νεαρό κορίτσι μόλις επέστρεψε στη θέση της έβαλε τα κλάματα, αφού φαίνεται πως η κριτική που της ασκηθηκε την φόρτισε συναισθηματικά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, διέκοψε τη ροή της εκπομπής για να την ρωτήσει τι έχει, ωστόσο η Μαρία δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το My Style Rocks:

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: «Όποιος συνεργάτης μου φεύγει έχει μία πικρία, που ποτέ δεν κατάλαβα»! – Τί αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

Keywords
Τυχαία Θέματα