Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η αποκάλυψη για την οικειοθελή αποχώρηση από το “Asia Express” -«Τρία ζευγάρια είχαν θέμα με εμάς»

Στην εκπομπή «Breakfast@Star» εμφανίστηκαν την Δευττέρα 3/10 μέσω Skype ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι μίλησε -μεταξύ άλλων- και για τους λόγους που δε θέλησε να συνεχίσει στο νέο παιχνίδι περιπέτειας του Star, «Asia Express».

«Εμείς προσπαθήσαμε να τα πάμε καλά με όλους. Κάναμε μια φιλότιμη προσπάθεια. Μιας και μιλάμε τώρα στο κανάλι που έκανε την παραγωγή, μπορούμε να πούμε και κάποια πράγματα παραπάνω. Ήμασταν το ζευγάρι που όταν ξεκίνησε

το παιχνίδι ήμασταν στην επικαιρότητα πιο πολύ απ’ όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια. Αισθάνομαι ότι υπήρχε ένα κλίμα λίγο μαζί μας περίεργο.

Το έβλεπες στα μάτια τους, στη συμπεριφορά τους. Όχι όλοι, δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καλάθι. Τρία ζευγάρια είχαν θέμα μαζί μας, δεν ήθελαν καν να φωτογραφηθούν μαζί μας… Μας είπε η παραγωγή να χωριστούμε σε δυάδες τα ζευγάρια για να κάνουμε μια φωτογράφιση. Όταν ρωτούσαμε τα ζευγάρια για το αν θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί μας, το ένα μετά το άλλο έλεγαν όχι», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως μαζί τους φωτογραφήθηκαν τελικά η Χριστίνα Παππά και ο Δημήτρης Παππάς.

«Οι δυο τους σηκώθηκαν πάνω κάποια στιγμή, εκνευρίστηκε η Χριστίνα με όλο αυτό και την ευχαριστούμε πάρα πολύ και είπε “δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχετε, θα ξαναφωτογραφηθούμε εμείς με τα παιδιά”. Και φωτογραφήθηκαν δύο φορές για να υπάρξει ζευγάρι να φωτογραφηθεί μαζί μας», συμπλήρωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς: Απαντά on air στο “Mega Καλημέρα” -«Γιατί να μη συγκριθώ με την Ελένη Μενεγάκη;»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την Ελεωνόρα, έγραψαν ότι δεν…»

Ναταλία Γερμανού: «Εγώ διαβάζω τα νούμερα που στέλνουν σε όλους, δεν ξέρω αυτό που λέει ο Νίκος Μάνεσης»

Keywords
Τυχαία Θέματα