Nicole Scherzinger: Γιόρτασε τα γενέθλιά της και η ηλικία της σόκαρε τους θαυμαστές της

12:29 30/6/2023 - Πηγή: InStyle

H Nicole Scherzinger περνά μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της αφού μέσα σε μία εβδομάδα γιόρτασε τον αρραβώνα της με τον αγαπημένο της όσο και τα γενέθλιά της.

Η πρώην frontwoman των Pussycat Dolls ανέβασε ένα τρυφερό βίντεο αφιερωμένο στα γενέθλιά της, το οποίο περιελάμβανε σειρά φωτογραφιών από παλαιότερες αναμνήσεις γενεθλίων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: “Χρόνια πολλά για τα γενέθλια της μικρής Nicole. Ήσουν πάντα ένα τόσο καλό κοριτσάκι, με την πιο γλυκιά καρδιά και τα μεγαλύτερα όνειρα. Τώρα έχεις μεγαλώσει και είμαι πολύ περήφανη για το πόσο μακριά έχεις φτάσει και ακόμα γίνεσαι.”

Και συνέχισε: “Σε άλλη μια χρονιά γύρω από τον ήλιο, σε άλλη μια χρονιά που δεν τα παρατάς ποτέ, σε άλλη μια χρονιά που ακολουθείς τους ψιθύρους της καρδιάς σου.”

Αλλά οι θαυμαστές δεν μπορούσαν να πιστέψουν την ηλικία της τραγουδίστριας, καθώς ο ξάδερφός της Stephen σχολίασε: “45; Ξαδέρφη ακόμη φαίνεσαι 25!!! Χαρούμενα γενέθλια, να περάσεις τέλεια”

Αφού δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα με μπικίνι από το ταξίδι της στη Χαβάη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι θαυμαστές της σοκαρίστηκαν με την ηλικία της με έναν να σχολιάζει “Δεν το πιστεύω ότι είσαι 45!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Η Ashley Roberts, επίσης πρώην μέλος των Pussycat Dolls, ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Nicole για την ιδιαίτερη ημέρα της.

Nicole Scherzinger: Αρραβωνιάστηκε η πρώην frontwoman των Pussycat Dolls

Τα γενέθλιά της έρχονται μόλις μία ημέρα αφότου ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Thom Evans.

Keywords
Τυχαία Θέματα