Η Μαρία Ηλιάκη στην Ελβετία με τον σύντροφο της-Το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram!

Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να αποφεύγει να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική της ζωή, ωστόσο, στα τέλη Αυγούστου, έγινε γνωστό πως είναι ξανά ερωτευμένη. Μετά από έναν χωρισμό από τον πρώην σύντροφο της, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αλλά και των εκπομπών.

Η παρουσιάστρια διατηρεί δεσμό με τον Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος κατάγεται από τα Χανιά. Ο σύντροφος της δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον ξενοδοχειακό κλάδο στην Κρήτη, αλλά

εργάζεται και ως γυναικολόγος στη Ζυρίχη. Με αφορμή τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις εκεί, ταξίδεψε και η Μαρία Ηλιάκη, έτσι ώστε να περάσουν αρκετό χρόνο μαζί.

Μάλιστα, έκανε την ανατροπή και δημοσίευσε ένα βίντεο από τις διακοπές της, στο οποίο μπορεί να μην φαίνεται ο σύντροφος της, όμως αναφέρεται σε αυτόν. Πρόκειται για ένα Insta Story, στο οποίο ακούγεται να λέει: «Τα μαλλιά μου είναι χάλια, μόνο σε εσένα αρέσουν Στέλιο μου επειδή μ’ αγαπάς. Πρέπει να βρω κομμωτήριο».

Όπως θα δείτε, η παρουσιάστρια δείχνει πιο ήρεμη και ευδιάθετη από ποτέ και αυτό προδίδει πως μάλλον είναι… full in love με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Το βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, προβλήθηκε και στο Πρω1νό και η παρέα της εκπομπής, έκανε τα δικά της σχόλια!.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και το βίντεο που δημοσίευσε η Μαρία Ηλιάκη:

Διαβάστε ακόμη:

Το μπέρδεμα της Φαίης σχετικά με παίκτρια του Nomads-Μαδαγασκάρη και τα γέλια!

Keywords
Τυχαία Θέματα