Τόλης Βοσκόπουλος: Η αποκάλυψη για το ατύχημα που είχε και οι δηλώσεις της Άντζελας Γκερέκου!

Αναμφίβολα ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει χαράξει τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και ο κόσμος τον “αγκαλιάζει” σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.

Το βράδυ της Τρίτης ο καλλιτέχνης τραγούδησε στο Ηρώδειο όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, με αφορμή τα 60 του χρόνια στον χώρο. Όλα αυτά τα χρόνια που ύμνησε την αγάπη, τον έρωτα, αλλά και τους χωρισμούς. Ο Τόλης Βοσκόπουλος εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα λευκό κουστούμι και μεταξύ άλλων, έκανε μια αποκάλυψη.

Ο τραγουδιστής

ανέφερε στο κοινό πως τις προηγούμενες ημέρες είχε ένα ατύχημα, γι΄αυτό και δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά επί σκηνής: «Δε το φανταζόμουν ποτέ ότι θα βρισκόμουν εδώ… Θα ήθελα να με συγχωρήσετε που δεν είμαι σε θέση να κάνω πολλά πράγματα πάνω στη σκηνή γιατί προημερών γλίστρησα στη σκάλα του σπιτιού μου και χτύπησα στο πόδι μου».

Σχετικό απόσπασμα από τη συναυλία προβλήθηκε στο Πρω1νό και όπως αποκαλύφθηκε, κοντά στον Τόλη Βοσκόπουλο, βρέθηκαν οι γυναίκες της ζωής του, η σύζυγος και η κόρη του. Ο Γιώργος Λιάνης μιλώντας στους δημοσιογράφους, ανέφερε: “Ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος να πάρει το Μέγαρο Μουσικής και του αρνήθηκαν. Αυτό το θεωρώ ντροπή”!

Στη συνέχεια μίλησε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία εντυπωσίασε με το στυλ και την ομορφιά της, όμως δεν θέλησε να αναφερθεί στα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάνης και αρκέστηκε στο να πει: “Αυτή η στιγμή είναι τόσο όμορφη που δεν θέλω να κουβεντιάσω για τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή”. Αξίζει να αναφέρουμε πως στη συναυλία ήταν και η μητέρα της πρώην πολιτικού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή μετά από τρία χρόνια-Οι παρατηρήσεις της παρουσιάστριας!

Keywords
Τυχαία Θέματα