Το υπέροχο look της Φαίης στη “Βραδιά του Ευχαριστώ” για το Make A Wish

Πριν λίγες ώρες και σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια Βραδιά του Ευχαριστώ του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η Φαίη, ως Πρέσβειρα του Make-Α-Wish, βρέθηκε σε αυτή τη βραδιά απολογισμού και έκφρασης βαθιάς ευγνωμοσύνης.

The Look

Πάντα λαμπερή και όμορφη η Φαίη μας υιοθέτησε ένα πολύ κομψό look που της πήγαινε πολύ.

Η ίδια με τη βοήθεια της ενδυματολόγου της, Ειρήνης Βάσσου, είπε το ναι σε ένα στράπλες μεταξωτό φόρεμα Vassilis Zoulias που το συνδύασε υπέροχα με ψηλά χρυσά πέδιλα Giuseppe

Zanotti από τον Καλογήρου.

Η μεταλλική τσάντα της Φαίης είναι Le Silla, επίσης Καλογήρου και το κολιέ της με ημιπολίτιμους λίθους, Thalia Exarchou Jewellery.

H Φαίη επίλεξε ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της άνοιξης, που δεν είναι άλλο από το μεταλλιζέ nude και το συνδύασε άψογα με χρυσά πέδιλα και τσαντάκι με μεταλλιζέ τόνους.

Το μήκος της φούστας του φορέματος της είναι αυτό που βλέπουμε να κυριαρχεί φέτος στις μεγαλύτερες επιδείξεις των πιο γνωστών οίκων μόδας στον κόσμο και είναι το νέο αγαπημένο μας.

Το look της ολοκληρώθηκε με κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση από τον Βασίλη Μπουλούμπαση και το μακιγιάζ  που ήταν σε γήνινους τόνους από την Γωγώ Νικηφοράκη.

Tip! Αν έχεις σκοπό να περευρεθείς σε πιο επίσημα events, γάμους και πάρτι αυτή τη σεζόν, τότε προτίμησε αυτό το μήκος από ένα μάξι φόρεμα.

Άλλωστε είναι το ιδανικό αφού ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και θα αναδείξει και τα παπούτσια σου.

Διαβάστε περισσότερα:

10 πανέμορφα φορέματα που κάθε Fashion Girl θα θέλει να φορέσει αυτή την Άνοιξη

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα