Η τέλεια γραμμή eyeliner γίνεται με τον πιο ανορθόδοξο (αλλά αποτελεσματικό) τρόπο

Το αγαπάτε το eyeliner και το γνωρίζουμε πολύ καλά. Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να μάθετε να το απλώνετε σωστά. Βλέπετε διαρκώς tutorials και το πιθανότερο είναι να παίζουν τα νεύρα σας ειδικά όταν βλέπετε τις you tubers με μία κίνηση να δημιουργούν τη γραμμή που μόνο η Pat McGrath θα μπορούσε τόσο εύκολα. Και φυσικά αναρωτιέστε πώς γίνεται κάτι τέτοιο. Ταλέντο, επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως; Σταθερό χέρι ίσως ή το σωστό προϊόν. Όλα μαζί θα λέγαμε αν και εμείς θα σας λέγαμε ότι πρέπει να βρείτε τον δικό σας τρόπο. Εκείνον που σας

βολεύει και σας βοηθά να έχετε το σωστό αποτέλεσμα.

Κατά καιρούς βλέπουμε τους πιο απίθανους τρόπους να κάνει τη σωστή γραμμή eyeliner. Υπάρχει πολύ φαντασία εκεί έξω και οι κοπέλες κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να μην δείχνει το eyeliner σαν καρδιογράφημα. Δεν είναι ωραίο. Και κυρίως δεν κάνει να έχετε γράψε-σβήσε γιατί στο τέλος θα απλώσετε μία στρώση μάσκαρα και θα βγείτε. Και το πιθανότερο είναι να είστε και μουτζουρωμένες.

Εμείς σας βρήκαμε άλλον έναν τρόπο. Ανορθόδοξο μεν αλλά απόλυτα αποτελεσματικό. Και το μόνο που θα χρειαστείτε εκτός από το αγαπημένο σας eyeliner φυσικά είναι οδοντικό νήμα! Ναι. Αλήθεια.

Πως γίνεται: Βάφετε το οδοντικό νήμα με το eyeliner σε όποια απόχρωση αγαπάτε. Απλά φροντίστε να είναι σε υγρή μορφή και όχι μαρκαδόρος. Αμέσως μετά τοποθετείς το βαμμένο οδοντικό νήμα στην εξωτερική γωνία (προέκταση) του ματιού δημιουργώντας δύο διαφορετικές γραμμές τις οποίες στην συνέχεια θα γεμίσετε. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε το ωραιότερο cat eye look με τον πιο εύκολο τρόπο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup By Sugar (@iamsugarcoated) στις 9 Φεβ, 2017 στις 12:18 μμ PST

Τώρα αν μουτζουρωθείτε λιγάκι θα πάρετε μία στεγνή μπατονέτα και θα καθαρίσετε με προσοχή ότι σας έχει ξεφύγει. Αν και με αυτό τον τρόπο είναι λιγάκι δύσκολο να δημιουργήσετε χάος. Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι το χέρι να παραμείνει σταθερό και να μην το παρακάνετε με την ποσότητα του προϊόντος στο οδοντόνημα.

Καλή επιτυχία

Διαβάστε ακόμη:

Το nail art που είναι αφιερωμένο στις μέλλουσες μαμάδες

Αγνώριστη έγινε η Elizabeth Olsen χάρη στο νέο hair look της

Keywords
Τυχαία Θέματα