Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της από το GNTM

Όπως ήδη σας ενημερώσαμε από χθες το μεσημέρι με αποκλειστικό spoiler, μια μεγάλη ανατροπή «τάραξε» τα νερά του Greece’s Next Top Model. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του σχολιασμού της φωτογράφησης που έκαναν τα επίδοξα top models, μια διαγωνιζόμενη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Αυτή δεν είναι άλλη από την 22χρονη Γαρυφαλιά Καληφώνη.

«Θα ήθελα να σας πω ότι

δεν θα συνεχίσω. Το έχω πάρει απόφαση. Ούτε θύμωσα ούτε απογοητεύτηκα. Δεν θέλω να μείνω άλλο στο σπίτι. Δεν συμβαίνει τίποτα στο σπίτι, αντιθέτως είμαι φίλη με όλα τα κορίτσια. Το σκέφτομαι καιρό», είπε μεταξύ άλλων το νεαρό μοντέλο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις 6 Νοέ, 2018 στις 1:30 μμ PST

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να μεταπείσει την Γαρυφαλιά, ενώ έδειξε τον έντονο εκνευρισμό της για την απόφαση του μοντέλου.

Η ανακοίνωση της Γαρυφαλλιάς έφερε προ εκπλήξεως της συμπαίκτριες της, οι οποίες δεν μπορούσαν να πιστέψουν την απόφαση της. Μάλιστα, μερικές εξ αυτών σχολίασαν ότι το νεαρό μοντέλο προέβει σε αυτή την κίνηση, καθώς διαπληκτίστηκε με τον σύντροφό του.

Παρά τις προτροπές της κριτική επιτροπής, αλλά και τον συμπαικτριών της η Γαρυφαλιά έκανε την επιθυμία της πραγματικότητα και πλέον βρίσκεται στο σπίτι της.

Μετά την προβολή του χθεσινοβραδινού επεισοδίου η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε: «Κάτι τελείωσε αλλά κάτι καινούργιο ξεκινάει! Σας ευχαριστω παρά πολύ για όλη την αγάπη και τα μηνύματα που μου στέλνετε δυστυχώς δεν είναι εύκολο να απαντήσω σε όλα. Τίποτα δεν τελείωσε όλα τώρα ξεκινάνε και είμαι έτοιμη να δουλέψω σκληρά για να πετύχω όλα αυτά που έχω βάλει στόχο! Να είστε αληθινοί πάνω απ’ολα και να αγαπάτε τον εαυτό σας».

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη g a r i f a l i a • kalifoni♍ (@garifalia.kalifoni) στις 7 Νοέ, 2018 στις 5:13 πμ PST

Δείτε ακόμη: Νίκος Πουρσανίδης: Αυτός είναι ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα