Ευαγγελία Αραβανή: Είναι έτοιμη για ένα παιδί;

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Ευαγγελία Αραβανή, αφού τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο τα πάει περίφημα. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το ριάλιτι του Open TV, Project Runway. Η ίδια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στις επαγγελματικές της δραστηριότητες και στην προσωπική της ζωή, που μοιράζεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και βλέπει πολύ σοβαρά τη σχέση του.

Μάλιστα, η Ευαγγελία Αραβανή

δήλωσε στο παρελθόν, για τον εκλεκτό της καρδιάς της: «Ο χαρακτήρας του. Και ο τρόπος που με προσέγγισε. Βέβαια, με τον Νίκο δεν γνωριστήκαμε τώρα. Είχαμε γνωριστεί για πρώτη φορά πριν από αρκετά χρόνια, αλλά δεν είχε προκύψει κάτι άλλο πέρα από μια απλή γνωριμία και μια τυπική κουβέντα. Μάλλον τώρα ήταν το σωστό τάιμινγκ», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Όλο ξεκίνησε από μια συνάντησή μας. Σε έναν χώρο. Αρχίσαμε να μιλάμε, του είπα εγώ πράγματα που θαυμάζω σε εκείνον και ο Νίκος πράγματα που θαυμάζει σε εμένα. Σε μια γενική συζήτηση. Και έτσι ξεκίνησε…»

Η παρουσιάστρια πρόσφατα παραχώρησε μια συνέντευξη στο TV Εθνος και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δικό της παιδί και να δημιουργήσει οικογένεια.

-Νιώθεις έτοιμη για ένα παιδί;

«Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Έχω ξαναπεί πως θεωρώ ότι είμαι αρκετά παραδοσιακή γυναίκα στο κομμάτι της οικογένειας. Και σε μικρότερη ηλικία λοιπόν, τα είχα σκεφθεί αυτά. Αλλά δεν θα το έκανα για να το κάνω. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στη συγκεκριμένη επιλογή»

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της από το GNTM

Keywords
Τυχαία Θέματα