Νομίζω ότι είναι ώρα ν’ αποσυρθεί

SHOWBIZ«ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ» ΠΑΛΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΓΙΑΝομίζω ότι είναι ώρα ν’ αποσυρθείΤετάρτη, Νοέμβριος 7, 2018 - 18:54

❱❱ Ο γνωστός σχεδιαστής ξεσπάθωσε δύο φορές μέσα σε μία ημέρα, αποκαλώντας το μοντέλο «κυράτσα», «ξινή» και «χωρίς διεθνή καριέρα»

Δύο νέες επιθέσεις εναντίον της Βίκυς Καγιά εξαπέλυσε ο Νίκος Αποστολόπουλος μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο.

Μιλώντας αρχικά στην εκπομπή του Σκάι «Oh la la», ο σχεδιαστής επανέλαβε για πολλοστή φορά δημοσίως ότι το γνωστό μοντέλο, κριτής στο «GNTM» και παρουσιάστρια του «Shopping star» δεν έχει διεθνείς περγαμηνές στο μόντελινγκ,

όπως ισχυρίζεται η ίδια.

«Δεν έχει κάνει καμία καριέρα η Βίκυ Καγιά! Πού έχει κάνει καριέρα; Μια φορά την πήρα εγώ το 1996 στο Ντίσελντορφ κι άλλη μια φορά εδώ στην Ελλάδα...» ανέφερε χαρακτηριστικά ο designer και συνέχισε όντας ακόμη πιο καυστικός: «Διάβασα ότι έπλεκε, λέει, μαζί με την Κέιτ Μος και τη Ναόμι. Εγώ νομίζω ότι το μόνο που είδα από αυτό το πράγμα ήταν το πουλόβερ που έπλεξε η Καγιά, βλέποντας εκπομπές της Ναόμι». Τη στιγμή, μάλιστα, που διαφώνησαν μαζί του οι συνεργάτες της εκπομπής ο σχεδιαστής σχεδόν εξερράγη: «Δεν έχει κάνει ποτέ διεθνή καριέρα. Είναι μια κυριούλα. Βάλανε μια κυράτσα να λέει στα μοντέλα τι θα κάνουν...»

Τα ίδια και χειρότερα είπε λιγότερο από 24 ώρες αργότερα στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Happy Day», όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, στην οποία συμμετείχε και η «μούσα» του Βίκυ Καγιά.

«Να βρει έναν καλό κομμωτή»

Σε ερώτηση προς τον Νίκο Αποστολόπουλο πώς του φάνηκε, εκείνος... απασφάλισε και πάλι. «Πώς να μου φανεί; Σαν Βίκυ Καγιά. Νομίζω ότι είναι ώρα ν’ αποσυρθεί» ανέφερε ειρωνικά, ενώ δεν συμφώνησε με το σχόλιο του ρεπόρτερ ότι είναι εντυπωσιακή.

«Δεν είναι εντυπωσιακή, πρέπει ν’ αλλάξει μαλλιά. Να βρει έναν καλό κομμωτή» τόνισε και συνέχισε: «Να σταματήσει να είναι τόσο ξινή πρέπει. Βέβαια, ήταν πάντα ξινή, αυτό δεν αλλάζει ποτέ! Πρέπει να αλλάξει λίγο αυτή την προσωπικότητα... Να ρίξει λίγο νερό στο κρασί της. Γελάει και μου σπάει τα νεύρα! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει τα κορίτσια του “GNTM” να περνούν όλα αυτά τα βασανιστήρια με αρχιερέα Ιεράς Εξέτασης τη Βίκυ Καγιά. Για όνομα!»

Στο στόχαστρο του ΕΣΡ το «Next Top Model» για θέματα ηθικής

Το «Greece’s Next Top Model» μπήκε στο στόχαστρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Οι ιθύνοντες του Star καλούνται να τοποθετηθούν σε μια σειρά από ενδεχόμενες παραβιάσεις της νομοθεσίας, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στη χρονική μετακίνηση της ώρας μετάδοσής του, που καταγράφει υψηλές... πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Ειδικότερα, τα επίμαχα ζητήματα για τα οποία το κανάλι θα πρέπει να καταθέσει την άποψή του στο ΕΣΡ είναι ο σεβασμός της αξιοπρέπειας των συμμετεχόντων σε εκπομπές προσώπων, η τήρηση των κανόνων ευπρέπειας και καλαισθησίας στη γλώσσα και τη συμπεριφορά και η προστασία ανηλίκων μέσα από τη σήμανση της εκπομπής και την ποιοτική στάθμη της.

Να θυμίσουμε ότι στα μέσα του προηγούμενου μήνα είχε γίνει καταγγελία στο ΕΣΡ για το reality από τη Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων. Σύμφωνα με αυτήν, το εν λόγω reality προσβάλλει κατάφωρα το γυναικείο φύλο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ακεραιότητα και ενίοτε την, κατά περίπτωση, επαγγελματική ιδιότητα.

«Ρεσιτάλ» κακίας κατά των κριτών από τη Μέγκι Ντρίο

«Την ώρα που έσκιζα το πλαστικό, έσκιζα πρώτα απ’ όλα το bullying που τρώω με τις φίλες μου τόσο καιρό στο σπίτι...» δήλωσε on camera η Μέγκι του «Greece’s Next Top Model», δίνοντας ρεσιτάλ κακίας ακόμη μία φορά. Στο επεισόδιο του reality του Star που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας το θέμα της φωτογράφισης-δοκιμασίας των παικτριών ήταν η μόλυνση του οικοσυστήματος από τα πλαστικά, με αποτέλεσμα τα κορίτσια να καλυφθούν με πλαστικό από πάνω ως κάτω με σκοπό να το σκίσουν την ώρα του shooting, σαν να προσπαθούν να γλιτώσουν από αυτό.

Η Μέγκι τα πήγε πολύ καλά στη διάρκεια της λήψης της, σκίζοντας με μανία το πλαστικό από πάνω της και βγάζοντας κραυγές. Το πάθος της ενθουσίασε τους κριτές που ήταν παρόντες, οι οποίοι της έκαναν πολύ θετικά σχόλια.

«Την ώρα που έσκιζα το πλαστικό, έσκιζα το bullying που τρώω εγώ και οι φίλες μου τόσο καιρό στο σπίτι και πάρα πολλές άσχημες κριτικές που έχω δεχθεί τόσο καιρό από τους κριτές! Ορισμένες φορές θέλω πραγματικά να ουρλιάξω και να τις σκίσω, έτσι όπως σκίζω το πλαστικό» δήλωσε χαρακτηριστικά το μέλος της «τριάδας της φωτιάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα