H Sophie Turner υποκλίνεται σε ένα και μόνο προϊόν περιποίησης

Ο τελευταίος κύκλος του “Game of Thrones” έρχεται και οι θαυμαστές ανυπομονούν. Πρέπει να κάνουν υπομονή πέντε περίπου μήνες απ’ ότι μάθαμε. Εν τω μεταξύ οι πρωταγωνιστές του είναι πολύ δραστήριοι. Δίνουν συνεντεύξεις μιλώντας για τα πάντα, από τις προσωπικές τους σχέσεις μέχρι την ρουτίνα ομορφιάς. Παράλληλα συμμετέχουν σε διαφημιστικές καμπάνιες αρωμάτων, βάφουν τα μαλλιά τους, τα κόβουν. Σε ησυχία δεν κάθονται εν ολίγοις.

Τελευταία ήταν η Sophie Turner η οποία σε συνέντευξη της μίλησε για όλα όσα κάνει προκειμένου να παραμένει λαμπερή και όμορφη. Βέβαια είχε μια μικρή ατυχία αφού έβαψε

τα μαλλιά της κόκκινα (πάντα για τις ανάγκες του G0T), τα κατέστρεψε και αναγκάστηκε να φορέσει περούκα ώστε να φαίνονται όπως πρέπει.

Το ξεπέρασε όμως και προχώρησε παρά κάτω. Παρέμεινε σε εκείνα που αγαπά, ένα από τα οποία είναι και τα highlighters της Fenty by Rihanna που της δίνουν μια έντονη αίσθηση λάμψης και δροσιάς οποιαδήποτε στιγμή νοιώσει ότι το χρειάζεται.

Το προϊόν όμως που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της είναι το lip balm Fresh Coconut Hydrating Lip Balm. Ένα προϊόν που ενυδατώνει τα χείλη χάρη στα έλαια καρύδας που περιέχει, αφήνει μια απαλή αίσθηση και στα συν είναι ότι έχει υπέροχο άρωμα.

Απ’ ότι βλέπετε όλο και περισσότερες stars μιλούν για το αγαπημένο τους lip balm. Αυτό δεν σας λέει κάτι; Ότι πρέπει να ενυδατώνεται καθημερινά τα χείλη σας για παράδειγμα; Μια λεπτομέρεια που τονίζουμε διαρκώς από εδώ αφού είναι ένα από τα ωραιότερα σημεία του προσώπου το οποίο παράλληλα ταλαιπωρούμε λιγάκι με την καθημερινή χρήση κραγιόν και μάλιστα ματ ειδικά τώρα το Χεμώνα και ειδικά φέτος που είναι η μεγαλύτερη τάση.

Ακολουθείστε λοιπόν το παράδειγμα της Turner και όλων των υπολοίπων και απλώστε το αγαπημένο σας lip balm αν θέλετε πραγματικά να φροντίσετε τα χείλη αλλά και να είστε ακόμα πιο γοητευτικές.

Διαβάστε ακόμη:

Αγνώριστη έγινε η Elizabeth Olsen χάρη στο νέο hair look της

Το παστέλ είναι η τάση της σεζόν στο μακιγιάζ και… στα δόντια!

Keywords
Τυχαία Θέματα