Οι καλύτερες κρέμες νύχτας ανάλογα με τον τύπο δέρματος

Με λίγα απλά λόγια θα το πούμε: Η επιδερμίδα αναπλάθεται και επανορθώνεται την ώρα που κοιμόμαστε. Η ώρα του ύπνου είναι η καλύτερη ώστε να “θεραπεύσουμε” και να περιποιηθούμε σε βάθος το ξηρό, ευαίσθητο ή λιπαρό με τάση ακμής δέρμα. Και όχι κατά τη διάρκεια της μέρας που το πιθανότερο είναι να είμαστε κλεισμένες σε ένα γραφείο με air condition ή θέρμανση, τρελές από άγχος. Η νύχτα είναι η καταλληλότερη στιγμή, αρκεί να επιλέξουμε την σωστή κρέμα με πλούσια και ευεργετικά συστατικά που θα δράσει ενώ εμείς

ονειρευόμαστε.

Επιλέξαμε την καλύτερη ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας και είμαστε σίγουρες ότι κάποιο πρωί, σύντομα, θα μας ευχαριστείτε.

L’Oréal Age Perfect Hydra-Nutrition Night Balm: Το βασικό συστατικό της συγκεκριμένης κρέμας είναι το μαγικό μέλι από Manuka, γνωστό και ως φυσικό αντιβακτηριακό που αντιμετωπίζει δραστικά τα σημάδια ακμής. Την απλώνετε το βράδυ αφήνοντας το ενυδατικό μέλι αλλά και τα έλαια βερίκοκου και φρούτων του πάθους να απαλύνουν λεπτές γραμμές και τυχόν ξηρά σημεία ενώ εσείς ξεκουράζεστε.

Avène TriAcnéal Night Smoothing Lotion: Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα και ανοιχτούς πόρους το τελευταίο που έχετε ανάγκη είναι μια βαριά κρέμα νύχτας. Η συγκεκριμένη απαλή φόρμουλα σε μορφή λοσιόν περιέχει απαλά ρετινοειδή στη σύνθεση της που περιορίζουν την λιπαρότητα ενώ παράλληλα μειώνει τις λεπτές γραμμές και απαλύνει τα σημάδια που προκαλεί η ακμή.

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Night Cream: Προσοχή: Αυτή η κρέμα είναι δυνατή και ακατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες. Περιέχει απολεπιστικό γλυκολικό οξύ, ρετινόλη που σβήνει τα σημάδια γήρανσης, πεπτίδια και βιταμίνες που αναπλάθουν την επιδερμίδα μέσα σε μερικούς μήνες. Ένα μικρό θαύμα για δυνατούς παίκτες δηλαδή.

Korres Greek Yoghurt Nourishing Sleeping Facial: Αν μια απλή ενυδατική δεν καλύπτει τις ανάγκες της ξηρής επιδερμίδας σας τότε η συγκεκριμένη πλούσια φόρμουλα με Ελληνικό γιαούρτι στη σύνθεση της, jojoba oi και υαλουρονικό οξύ θα μειώσει ρυτίδες και λεπτές γραμμές χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη.

Διαβάστε ακόμη:

Ιδού τα 4 hot hair trends του Χειμώνα

Τι λέτε να φορέσετε μια απόχρωση σκιάς στα μάτια που πιθανότατα δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ;

Keywords
Τυχαία Θέματα