Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/1

Το western trend είναι από τα μεγαλύτερα αυτής της σεζόν και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε πιστά. Χαρακτηριστικό δείγμα του που έχει φορεθεί από όλες τις αγαπημένες μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους και τις fashion bloggers που ακολουθούμε πιστά, είναι οι cowboy boots- γνωστές ως

καουμπόικες μπότες.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας, επιλέγοντας ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα χακί μακό μπλουζάκι, στενό, με τσέπες στο στήθος και διακοσμητικά χρυσά κουμπιά με ένα skinny τζιν παντελόνι

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με σκουλαρίκια Leio Ross, ταμπά ζώνη στη μέση και ταμπά δερμάτινες καουμπόικες μπότες, Mark Milan – αν δεν τις έχετε ακόμα στην γκαρνταρόμπα σας, τώρα είναι η ευκαιρία, αφού όλα τα μαγαζιά έχουν προσφερές και μπορείτε να τις αποκτήσετε σε χαμηλή τιμή.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστέ τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Love You So Mochi! της Nyx, τις γυαλάδες με το Gold Deposit Highlighter της MAC και στα χείλη το κραγιόν Coral Bliss της MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στα μαλλιά της Φαίης μια ατημέλητη πλεξούδα ψαροκόκαλο, ένα χτένισμα που ταιριάζει τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις και σας προτείνουμε να την φτιάξετε κι εσείς.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως έχουν φορέσει κατά καιρούς τις cowboy boots όλες οι γυναίκες που κάνουν ψαγμένες και μοδάτες εμφανίσεις και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/-11/1

Keywords
Τυχαία Θέματα