Η Ελένη Τσολάκη στην Αράχωβα με τον σύζυγο της, Παύλο Πετρουλάκη!

Η Ελένη Τσολάκη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram, καθώς αρέσκεται στο να επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το Σαββατοκύριακο, η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha, “Τι λέει;”, ανήρτησε στο προφίλ της δύο εικόνες, οι οποίες πρόδιδαν την απόδραση της.


View this post on Instagram

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki) on Dec 2, 2018 at 2:35am PST


View this post on Instagram

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki) on Dec 2, 2018 at 10:21am PST

Αν και δεν αποκάλυπτε το πού βρισκόταν, στο ένα στιγμιότυπο την είδαμε να ποζάρει με την κουμπάρα της, Χρύσα Καλπάκη. Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα αποκάλυψε μέσω του blog της, elenitsolaki.gr, ότι πέρασε το Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα παρέα με τον σύζυγο της, Παύλο Πετρουλάκη και προφανώς τους κουμπάρους τους.

Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη μεταξύ άλλων, έγραψε τους λόγους για τους οποίους αγαπάει την Αράχωβα: “Προσωπικά μ ‘αρέσει πολύ γιατί είναι ένας κοντινός προορισμός και δεν χρειάζεσαι πολλές ώρες για να ταξιδέψεις, αλλά και μεγάλη ταλαιπωρία για να γυρίσεις. Ένα όμορφο χιονοδρομικό για τους λάτρεις του σκι, ωραίες βόλτες στον καθαρό αέρα και πολλά γραφικά χωριουδάκια που θα σου δώσουν αμέσως την αίσθηση της απόδρασης από τη πραγματικότητα. Καταπληκτικό φαγητό όπου και αν πας και ειλικρινά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Φοβερά γλυκά και μια παράδοση που αν ψάξεις θα αγαπήσεις πολύ”.

Διαβάστε ακόμη:

Έλληνας τραγουδιστής δηλώνει: “Έλεγα “όχι” σε σεξουαλική πρόταση και χάλαγε η συνεργασία!”

Keywords
Τυχαία Θέματα