Η Χρύσα Κατσαρίνη έχασε 11 κιλά! Σοκάρει η παραπλανητική πρόταση από πλαστικό χειρουργό

Η Χρύσα Κατσαρίνη αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες stand up κωμικούς της χώρας μας. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού μοιράζεται συνεχώς στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η Χρύσα Κατσαρίνη έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη στο προφίλ της στο Twitter. Η ηθοποιός ανέφερε ότι αφού έχασε 11 κιλά την προσέγγισαν διάφορες εταιρείες για να προωθήσει αδυνατιστικά προϊόντα, ενώ δέχτηκε πρόταση και από έναν πλαστικό χειρουργό, που της ζήτησε να πει

δημόσια ότι αδυνάτισε με ένα συγκεκριμένο μηχάνημά του.

Παρά το μεγάλο χρηματικό ποσό που της προσέφερε, η Χρύσα Κατσαρίνη αρνήθηκε την πρότασή του, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο προφίλ της, στέλνοντας, παράλληλα, το μήνυμά της.

Η Χρύσα Κατσαρίνη για την απώλεια κιλών και τις προτάσεις που δέχτηκε για παραπλάνηση του κοινού

«Εχω χάσει 11 κιλά. Από την στιγμή που άρχισε να φαίνεται η διαφορά με προσέγγισαν εταιρίες για να διαφημίσω αδυνατιστικα προϊόντα (κρέμες, χάπια κοκ). Με αποκορύφωμα 1 πλαστικό χειρουργό που μου προσέφερε ένα τεράστιο ποσό για να πω πως αδυνάτισα με ένα συγκεκριμένο μηχάνημα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Χρύσα Κατσαρίνη.

Εχω χάσει 11 κιλά. Από την στιγμή που άρχισε να φαίνεται η διαφορά με προσέγγισαν εταιρίες για να διαφημίσω αδυνατιστικα προϊόντα (κρέμες, χάπια κοκ). Με αποκορύφωμα 1 πλαστικό χειρουργό που μου προσέφερε ένα τεράστιο ποσό για να πω πως αδυνάτισα με ένα συγκεκριμένο μηχάνημα.

— Xrysa Katsarini (@xrysa_katsarini) July 5, 2023

Όταν οι φίλοι της τή ρώτησαν πώς έχασε τα κιλά, η Χρύσα Κατσαρίνη απάντησε με ειλικρίνεια:

«Δεν θα πω ψέματα. Την τελευταία προσφορά την σκέφτηκα γιατί θα άλλαζε την ποιότητα ζωής μου κατακόρυφα. Αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Η αλήθεια λοιπόν είναι η εξής. Τα κιλά τα έχασα με σωστή διατροφή και σκληρή προπόνηση. Και αυτός είναι ο μόνος υγιής και φυσικός».

Διαβάστε ακόμα:

 Αμαρυλλίς: Η μοναδική φωτογραφία που δημοσίευσε από τη βάπτιση του γιου της

 Ιωάννα Μαλέσκου: Καμάρωσε με την κόρη της τον Κωνσταντίνο Δανιά στα θαλάσσια σπορ – Ο δημόσιος διάλογος του ζευγαριού

 Σοφιάνα Αβραμάκη: Πυρ και μανία με δημοσίευμα που τη θέλει σε σχέση με τον Στάθη Σχίζα

Keywords
Τυχαία Θέματα