Ιωάννα Μαλέσκου: Καμάρωσε με την κόρη της τον Κωνσταντίνο Δανιά στα θαλάσσια σπορ – Ο δημόσιος διάλογος του ζευγαριού

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ ξεχωριστό για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Δανιά, καθώς είναι το πρώτο που περνούν μαζί με την κόρη τους! Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε το μωρό τους τον περασμένο Μάιο και συνεπώς σήμερα συμπληρώνει δύο μήνες ζωής!

Η καθημερινότητα της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Δανιά έχει αλλάξει ριζικά το τελευταίο διάστημα, αφού η κόρη τους αποσπά όλη την προσοχή τους και φυσικά τον χρόνο τους. Η παρουσιάστρια είναι αχώριστη

από την κόρη της, γεγονός που απολαμβάνει πολύ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου στη θάλασσα με την κόρη της

Μιας και διανύουμε τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς έχουν ξεκινήσει τις επισκέψεις στην παραλία, με τη διαφορά βέβαια πως εκείνη κάθεται στη σκιά αγκαλιά με την κόρη τους και εκείνος κάνει θαλάσσια σπορ, που αποτελούν τη μεγάλη αγάπη του.

Μία τέτοια ημέρα ήταν και η σημερινή. Η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες με την κόρη της από τη θάλασσα αλλά και ένα στιγμιότυπο, στο οποίο θαυμάζουν τον μπαμπά τους να κάνει surf.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

«Πάντα αγαπούσα τα καλοκαίρια γιατί είχα τον ήλιο, την άμμο, τη θάλασσα… Τώρα τα αγαπώ πιο πολύ, γιατί έχουμε εσένα», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτησή της.

Ωστόσο, οι δημοσιεύσεις δεν σταμάτησαν εκεί, με την παρουσιάστρια να ανεβάζει στο προφίλ της ένα story, δείχνοντάς μας τον σύζυγό της, ενώ δάμαζε τα κύματα. Μαμά και κόρη καμάρωναν τον Κωνσταντίνο Δανιά κατά τη διάρκεια της άθλησής του.

«Ήρθαμε να δούμε τον μπαμπά μας στη θάλασσα. Λίγη vitamin sea την είχαμε ανάγκη», σημείωσε η Ιωάννα Μαλέσκου, με τον Κωνσταντίνο Δανιά να κάνει αναδημοσίευση το εν λόγω story και να γράφει: «Άλλο νόημα, άλλη αξία, ευχαριστώ κορίτσια» και εκείνη να του απαντά: «Οι μεγαλύτερες θαυμάστριές σου. Η μία ειδικά από κούνια».

Διαβάστε ακόμα:

 Ricky Martin – Jwan Yosef: Παίρνουν διαζύγιο μετά από έξι χρόνια γάμου -Η ανακοίνωσή τους

 Μαρία Σάκκαρη: Έχετε δει την αδερφή της; Η απίστευτη ομοιότητά τους -Φωτογραφία

 Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open

Keywords
Τυχαία Θέματα