Κάτια Ταραμπάνκο: «Με πείραξαν συμπεριφορές πρώην συντρόφων μου»

Η Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και μίλησε για την επιθυμία της να βρεθεί στην τηλεόραση αλλά και την προσωπική ζωή της. Το γνωστό μοντέλο δήλωσε ενοχλημένη από συμπεριφορές πρώην συντρόφων της.

«Το τένις υπήρχε πάντα στη ζωή μου, είναι πάρα πολύ καλή γυμναστική και λίγο σέξι θα έλεγα. Πάντα βρίσκομαι στην τηλεόραση, αλλά σίγουρα μου έχει λείψει ένα ωραίο γύρισμα, μια ωραία σειρά. Με μεγάλη χαρά θα παρουσίαζα μια εκπομπή μόδας, με ταξίδια που το έχω κάνει ξανά και πήγε ωραία ή κάτι με φαγητό», ήταν τα πρώτα

λόγια της Κάτια Ταραμπάνκο.

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για την παρουσίαση του reality «Φάρμα» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η ίδια απάντησε πως θα είναι πολύ καλός, μιας και έχει χιούμορ και εμπειρία στην τηλεόραση.

«Πιστεύω ότι ο Κουτσόπουλος – που είναι χρόνια στην τηλεόραση – θα παρουσιάσει πολύ ωραία τη Φάρμα γιατί έχει ωραίο χιούμορ. Όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, ειδικά όταν η δουλειά αφορά στην κάμερα, είτε είσαι παρουσιαστής είτε ηθοποιός. Το ένα βοηθάει το άλλο. Οι παρουσιαστές δεν υποκρινόμαστε που λέει ο λόγος; Είναι ένα είδος υποκριτικής με την ωραία έννοια».

Η Κάτια Ταραμπάνκο για την προσωπική ζωή της

Από τη συνέντευξη δεν έλειψε και το ερώτημα που αφορούσε στην προσωπική ζωή της. Η Κάτια Ταραμπάνκο, λοιπόν, εξομολογήθηκε πως είναι single και πλέον είναι πολύ επιλεκτική με τους ανθρώπους που βάζει στη ζωή της προκειμένου να αποφύγει λάθη του παρελθόντος.

«Είμαι ελεύθερη! Έχω γίνει πάρα πολύ επιλεκτική, πολύ προσεχτική και ανοίγομαι πολύ δύσκολα πια. Με πείραξαν συμπεριφορές πρώην συντρόφων μου, μίλησαν για μένα ενώ έλεγαν ότι δεν θα το κάνουν. Αλλά δεν πειράζει. Ελπίζω να έκανε καλό στη δουλειά τους. Δεν ακολουθώ τον Γιώργο Λάγιο στο Instagram, δεν θυμάμαι και γιατί».

Διαβάστε ακόμα:

 Ricky Martin – Jwan Yosef: Παίρνουν διαζύγιο μετά από έξι χρόνια γάμου -Η ανακοίνωσή τους

 Μαρία Σάκκαρη: Έχετε δει την αδερφή της; Η απίστευτη ομοιότητά τους -Φωτογραφία

 Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open

Keywords
Τυχαία Θέματα