Μαίρη Συνατσάκη: «Κανένας δεν ξέρει τι έχω περάσει για να γίνω μάνα»

Η Μαίρη Συνατσάκη παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος ρούχων της εταιρείας που έχουν με την Αθηνά Οικονομάκου. Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε σε όλες τις

ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων ήταν τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media και την επηρεάζουν αλλά και το Shopping Star.

Σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό, η Μαίρη Συνατσάκη είχε υποστηρίξει πως θα αφήσει το παιδί της να επιλέξει μόνο του το κοινωνικό φύλο του, γεγονός που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, με τα αρνητικά σχόλια να μην έχουν τέλος.

Η Μαίρη Συνατσάκη για τα πικρόχολα σχόλια που δέχεται στα social media

«Όταν εκφράζω μια άποψη, όπως η προηγούμενη, ότι θα αφήσω το παιδί μου να διαλέξει το κοινωνικό φύλο του, ακούω σχόλια που λένε ότι “άλλες πασχίζουν να γίνουν μάνες και έχει γίνει μάνα αυτή”, “κρίμα το καημένο το παιδί”. Αυτό είναι μια καινούργια πίστα χολής που πονάει…

Δεν ξέρω πως να το πω… Κανένας δεν ξέρει τι έχω περάσει για να γίνω μάνα και επειδή εμένα – η δική μου πρόθεση, είναι αγάπης και αποδοχής, δεν καταλαβαίνω που χωράει το μίσος αυτό. Είναι εντάξει για εμένα. Δεν θα κάνω αυτό το log in στη ζωή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη, δίνοντας τη δική της απάντηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά για το «Shopping Star»

Η Μαίρη Συνατσάκη αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για το «Shopping Star», ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζει αν θα είναι εκείνη η τελική επιλογή του σταθμού. Ειδικότερα, η ίδια είπε:

«Και εγώ έχω κάνει κουβέντα και εγώ βρέθηκα εκεί με τους ανθρώπους. Είμαι μία από τους πάρα πολλούς ανθρώπους που έχουνε δει. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Για να πήγα να κάνω δοκιμαστικό είναι σίγουρα κάτι που μου αρέσει αλλά από αυτό μέχρι να συμβεί το ό,τιδήποτε υπάρχει μια μεγάλη απόσταση».

Διαβάστε ακόμα:

 Ricky Martin – Jwan Yosef: Παίρνουν διαζύγιο μετά από έξι χρόνια γάμου -Η ανακοίνωσή τους

 Μαρία Σάκκαρη: Έχετε δει την αδερφή της; Η απίστευτη ομοιότητά τους -Φωτογραφία

 Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open

Keywords
Τυχαία Θέματα