Σοφιάνα Αβραμάκη: Πυρ και μανία με δημοσίευμα που τη θέλει σε σχέση με τον Στάθη Σχίζα

Πυρ και μανία έγινε η Σοφιάνα Αβραμάκη, καθώς πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας τη θέλει να βρίσκεται σε σχέση με τον Στάθη Σχίζα! Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι πρώην παίκτες του «Survivor» έχουν έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα, περνώντας βράδια στο σπίτι του επιχειρηματία.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει

τα νεύρα της και να κρύψει την ενόχλησή της, μιας και δεν συνάδει με την πραγματικότητα. Η γυμνάστρια διέψευσε κατηγορηματικά όσα αναφέρονται στο εξώφυλλο, στέλνοντας το μήνυμά τους στους «δημιουργούς» αυτής της είδησης.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη απαντά στις φήμες περί σχέσης με τον Στάθη Σχίζα

Η Σοφιάνα Αβραμάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το εξώφυλλο της εφημερίδας και πήρε θέση στο θέμα, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

«Κόψτε τα μανιτάρια, βλέπετε άλλα έργα.*Υ.Γ: Την επόμενη φορά γράψτε τουλάχιστον σωστά το όνομά μου. Με ένα “ν”», ήταν η σύντομη αλλά περιεκτική απάντηση της Σοφιάνας Αβραμάκη στο δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι είναι ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που «χρεώνουν» στη Σοφιάνα Αβραμάκη κάποιον σύντροφο που δεν υπάρχει στη ζωή της και συνεπώς η ίδια έχει βρει ξανά στη δυσάρεστη αυτή θέση.

Διαβάστε ακόμα:

 Ricky Martin – Jwan Yosef: Παίρνουν διαζύγιο μετά από έξι χρόνια γάμου -Η ανακοίνωσή τους

 Μαρία Σάκκαρη: Έχετε δει την αδερφή της; Η απίστευτη ομοιότητά τους -Φωτογραφία

 Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open

Keywords
Τυχαία Θέματα