Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και φόρεσε ήδη… πέντε μαγιό!

Ο Σάκης Τανιμανίδης “έδωσε” τα χέρια με την Acun Medya και για τρίτη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν, ανέλαβε την παρουσιάση του απόλυτου ριάλιτι επιβίωσης, Survivor.

Ο παρουσιαστής στα μισά της σεζόν ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο όπου και πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του ριάλιτι, στο οποίο φέτος οι δύο ομάδες απαρτίζονται από Έλληνες και Τούρκους παίκτες. Φυσικά, από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγος του, Χριστίνα Μπόμπα, η οποία ταξίδεψε στο εξωτικό μέρος, λίγες ημέρες μετά την αναχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη.

Η Χριστίνα Μπόμπα ακολουθεί και στηρίζει τον παρουσιαστή σε κάθε του βήμα, γι’ αυτό και τις τρεις τηλεοπτικές σεζόν που παρουσιάζει το Survivor, άφησε την δική της καθημερινότητα στην Ελλάδα για να βρίσκεται κοντά του.

Η καλλονή με τα μπλε μάτια, εκτός από τη συντροφιά του συζύγου της, απολαμβάνει και τις ομορφιές του Αγίου Δομίνικου. Ούσα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχεδόν καθημερινά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνάει. Το προφίλ της Χριστίνας Μπόμπα μας κάνει να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι, καθώς τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει είναι τραβηγμένα σε διάφορες παραλίες, στις οποίες απολαμβάνει τα μπάνια της.

Όπως είναι λογικό, ανακαλύπτει τις ομορφιές του Αγίου Δομινίκου και ποζάρει με χάρη στον φωτογραφικό φακό του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και των φίλων της. Αγαπημένη συνήθεια της Χριστίνας Μπόμπα είναι οι εξορμήσεις στην παραλία, οι οποίες όπως προδίδουν τα στιγμιότυπα που μοιράζεται με τους followers της, είναι σχεδόν καθημερινές.

Μάλιστα, η σύζυγος του παρουσιαστή φαίνεται πως έχει εμμονή με τα μαγιό, καθώς έχει ήδη φορέσει πέντε και είναι όλα στιλάτα και της ταιριάζουν απόλυτα. Η Χριστίνα Μπόμπα από τις επιλογές της, δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα μπικίνι, όμως φοράει και ολόσωμα μαγιό.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα μαγιό που έχει φορέσει η Χριστίνα:

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο συγκλονιστικό μήνυμα του Justin Bieber: “Αν δεν το κάνω θα καταρρεύσω…”

Keywords
Τυχαία Θέματα