Η ατάκα της Φωτεινής Ψυχίδου για τον Κοργιαλά που έκανε τη Φαίη να ξεκαρδιστεί στα γέλια!

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς δίνει τον καλύτερο του εαυτό στο Nomads Μαδαγασκάρη και η σύντροφος του Φωτεινή Ψυχίδου παρακολουθεί τις περιπέτειες του στο νησί.

Μάλιστα στο τελευταίο live του Nomads είδαμε στο συμβούλιο την ψηφοφορία των νέων αρχηγών, τον παίκτη που έφυγε, αλλά και το ξέσπασμα όλης της ομάδας κατά της Τόνιας Σολανάκη. Τότε η Φωτεινή σχολίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Save Tonia! Αυτό που της κάνουν οι Λεμούριοι το λες και εμετούλι». Μάλιστα, όταν ο Δημήτρης Κοργιαλάς σχολίασε για την Τόνια ότι λέει άλλα μπροστά από τις κάμερες και άλλα πίσω από αυτές έγραψε με μπόλικη δόση χιούμορ: «Δημήτρη αγόρι μου…αυτό το δημόσιο «κατηγορώ»… θα το πληρώσεις με 10ήμερη κρεβατομουρμούρα».

Μάλιστα, η Φωτεινή Ψυχίδου παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό και είπε για το περιστατικό: «Πέφτει πείνα χωρίς τον Κοργιαλά.Ο αντρούκλης μου τα πάει πάρα πολύ καλά και είναι ο Jack Norris της Μαδαγασκάρης. Εμένα με ενοχλεί να έχουν βάλει έναν άνθρωπο στο σκαμνί και να γίνεται δημόσιο δικαστήριο. Θεώρησα ότι έπρεπε να κάνω ένα σχόλιο μην ξέροντας τότε ότι θα μιλησει και ο Δημήτρης. Όταν άκουσα τον Κοργιαλά να μιλάει σκέφτηκα την ποινή η οποία θα έρθει, που είναι μουρμούρα μέχρι θανάτου. Δεν στηρίζω Τόνια, με ενόχλησε που τη βάλανε στο σκαμνί. Αν δε γινόταν αυτό κρίνω ότι ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Ο Κοργιαλάς θα το πληρώσει γιατί δεν σκέφτεται μακροπρόθεσμα διότι η Τραϊάνα είναι και ένα ωραίο οφθαλμόλουτρο».

Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως είναι στο σπίτι χωρίς τον σύντροφο της: «Χωρίς τον Δημήτρη σπίτι είναι ήρεμα, δεν ξέρω με ποιον να τσακωθώ».

Επιπρόσθετα, η Φωτεινή κάνοντας πλάκα ανάφερε ότι είπε αμέσως ναι στον Δημήτρη, για να πάει στο Nomads, αφού νόμιζε ότι θα κοπεί από τον ψυχίατρο. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ατάκα της αυτή έκανε τη Φαίη να ξεσπάσει σε γέλια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ελπίδα: Δεν πάει το μυαλό σας πόσο χρονών είναι! «Έχω δοκιμάσει botox, αλλά είπα δε θα το ξανακάνω ποτέ γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα