Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον έρωτα: “Είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσω για…”

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει δουλέψει ως μοντέλο στο εξωτερικό και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στον χώρο. Τα τελευταία χρόναι ζούσε στην Αμερική και αποφάσισε να επιστρέψει για κάποιο διάστημα στην Ελλάδα, έτσι ώστε να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model.

Μάλιστα, τα σχόλια της στις διαγωνιζόμενες, πολλές φορές έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, καθώς η Ηλιάνα ήταν αυστηρή και πολλές φορές καυστική. Το μοντέλο με αφορμή την παρουσία της στο ριάλιτι μόδας του Star, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό InStyle και στη Γωγώ Θωμά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις – για τις οποίες απέρριψε πολλά μοντέλα στο GNTM – και τόνισε: «Πλαστική επέμβαση δεν θα κάνω ποτέ. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπω στο χειρουργείο. Με τρομάζει η ιδέα να υποβάλλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία».

Αναφερόμενη στον έρωτα, αποκάλυψε πως δύσκολα θα άφηνε την καριέρα της και να επιστρέψει στην Ελλάδα για μια σχέση: «Είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσω για το που θα ζήσω με βάση έναν έρωτα. Είμαι άνθρωπος που ακούει περισσότερο το μυαλό του και γυναίκα καριέρας που της αρέσει η δουλειά της. Αν καταφέρει κάποιος να με φέρει στην Ελλάδα, του βγάζω το καπέλο».

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με τον άνθρωπο που τράβηξε τη φωτογραφία με τις κόρες της!

Keywords
Τυχαία Θέματα