Η hairstylist των Kardashians λάνσαρε σειρά αξεσουάρ μαλλιών και πρέπει να την δείτε!

Η προσωπική hairstylist των Kardashians ονομάζεται Justine Marjan και είναι χρόνια στο επάγγελμα. Φυσικά οι μετοχές της ανέβηκαν αμέσως μόλις πέρασε το κατώφλι της βίλας της Kim Kardashian για να περιποιηθεί τα μαλλιά της. Βέβαια δεν είναι η μοναδική αφού οι διάσημες αδερφές έχουν ολόκληρο επιτελείο να τις φροντίζει. Η αλήθεια είναι ότι με τόσες αλλαγές, φωτογραφήσεις και εμφανίσεις ένας μόνο άνθρωπος δεν τις προλαβαίνει.

Η Marjan λοιπόν ξεκίνησε να σχεδιάζει hair accessories

που αρχικά πρότεινε στις διάσημες πελάτισσες της μεταξύ των οποίων είναι επίσης και οι Ashley Graham και Olivia Culpo. Κάπου ανάμεσα στη Fashion Week και τις μπούκλες των επωνύμων βρήκε χρόνο και γι’ αυτό που όπως η ίδια ομολογεί αγαπά ιδιαίτερα.

Η σειρά κυκλοφορεί σε συνεργασία με το γνωστό brand Kitsch και φυσικά το ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Γιατί αν έχεις τις καλύτερες δασκάλες δεν πρόκειται να πας χαμένη. Κι εκείνη έχεις τις καλύτερες ever.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celebrity Hairstylist (@justinemarjan) στις 11 Νοέ, 2018 στις 10:35 μμ PST

Η γκάμα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει από απλά τσιμπιδάκια στολισμένα με μικρούς κρυστάλλους μέχρι εντυπωσιακά και μεγαλύτερα. Φυσικά δεν απευθύνεται μόνο στις stars φίλες της αλλά και στις απλές Αμερικανίδες και μη που θέλουν να ακολουθούν πιστά τα trends.

Η Marjan έχει μελετήσει εκ των έσω όλες τις τάσεις και γνωρίζει πολύ καλά τι αγαπάει να φορά η σύγχρονη γυναίκα. Είτε η πιο κλασική, είτε εκείνη που θέλει extreme εμφανίσεις. Φυσικά δεν είναι τυχαία η περίοδος που λάνσαρε τη σειρά της αφού τη φετινή σεζόν πολλοί Οίκοι επανέφεραν τα αξεσουάρ μαλλιών στο προσκήνιο μετά από αρκετά χρόνια που τα είχαμε ξεχασμένα στα συρτάρια μας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celebrity Hairstylist (@justinemarjan) στις 12 Νοέ, 2018 στις 2:16 μμ PST

Ειδικά τα στολισμένα pins είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αφού δεν χρειάζεται να έχουμε τον hairstylist στο σπίτι μας. Μπορούμε να το κάνουμε και μόνες είτε έχουμε ένα κοντό καρέ, είτε θέλουμε να στολίσουμε έναν απλό κότσο ή απλά επειδή μας ενοχλέι το μπροστινό τσουλούφι στο γραφείο. Όπως και να έχει θα είμαστε και πάλι μέσα στη μόδα!

Διαβάστε ακόμη:

H ρουτίνα ομορφιάς της Hailey Baldwin μοιάζει με την δική σας;

Το μακιγιάζ της Kendall Jenner που θα σας εντυπωσιάσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα