Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με τον άνθρωπο που τράβηξε τη φωτογραφία με τις κόρες της!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, καθώς καθημερινά δημοσιεύει διάφορες εικόνες από την εκπομπή της, “Ελένη”.

Βέβαια, συχνά αναρτά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωής και κυρίως με τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια ποζάρει με τον Άγγελο, τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη μικρή Μαρίνα και μοιράζεται με τους followers της στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Την περασμένη

Κυριακή η Ελένη με τις κόρες της πήγαν σε λούνα πάρκ και η παρουσιάστρια δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στο προφίλ της. Στη λεζάντα της εικόνας έγραψε: «Και το κέφι συνεχίζεται» και αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να αφήσουν τα δικά τους σχόλια.

Ανάμεσα στα πολλά σχόλια που δέχτηκε, ήταν και ένα από τον άνθρωπο που τράβηξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο οποίος έγραψε: «Το διαδίδουμε. Είστε πολύ πιο ωραία από κοντά. Μας φτιάξατε το βράδυ. Φιλιά από εμάς». Η παρουσιάστρια διάβασε το σχόλιο του και φυσικά, απάντησε: «Σε λένε και Άγγελο σαν τον γιο μου. Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις ωραίες φωτό που μου βγάλατε με τα κορίτσια μου. Και αυτήν τη φωτό».

Διαβάστε ακόμη:

Δεν φαντάζεστε τι βρήκε η βασίλισσα Ελισάβετ μέσα στο γεύμα της και πώς αντέδρασε!

Keywords
Τυχαία Θέματα