Τζένη Μπότση: “Το μαύρο στο ΜΕGΑ ήταν από τα πιο συγκινητικά πράγματα”

«H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018.», με αυτή την ανακοίνωση της Digea έγινε γνωστό πως θα έπεφτε μαύρο στο Mega,

μετά από 29 χρόνια τηλεοπτικού αέρα.

Η Τζένη Μπότση δούλεψε σε πολλές παραγωγές του Mega και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο 7 MΕΡΕΣ TV, αναφέρθηκε και στο μαύρο που έπεσε στο κανάλι.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της:

Ως ηθοποιός απολαμβάνετε περισσότερο την κωμωδία ή το δράμα;
«Απολαμβάνω και τα δύο το ίδιο. Και πέρσι η «Παρθένα Ζωή» ξεκίνησε κωμικά και στη συνέχεια έγινε δραματική. Οπότε ήταν ένας συνδυασμός»

Το «Σημάδι του έρωτα» ήταν από τις σειρές που σημείωναν τηλεθέαση στο ΜΕGΑ.
«Το μαύρο στο ΜΕGΑ ήταν από τα πιο συγκινητικά πράγματα. Με σημάδεψε το «Σημάδι του έρωτα» και οι υπόλοιπες δουλειές που έκανα στο ΜΕGΑ. Αυτό το κανάλι με μεγάλωσε στη δουλειά. Δύο διαφημιστικά σποτ με αναστάτωσαν τελευταία. Το τρέιλερ του «Λόγω τιμής» και το σποτ που έριξε ο ΑΝΤ1 όταν έκλεισε το ΜΕGΑ. Που δείχνει και πόσο μεγάλη αξία είχε ο ένας για τον άλλο»

Διαβάστε ακόμη:

Δεν φαντάζεστε τι βρήκε η βασίλισσα Ελισάβετ μέσα στο γεύμα της και πώς αντέδρασε!

Keywords
Τυχαία Θέματα