Δεν φαντάζεστε τι βρήκε η βασίλισσα Ελισάβετ μέσα στο γεύμα της και πώς αντέδρασε!

Είναι γεγονός πως είναι ελάχιστα τα όσα γνωρίζουμε για την καθημερινότητα της βασίλισσας Ελισάβετ και κάθε φορά που κάτι γίνεται γνωστό, κάνει σε χρόνο dt τον γύρο του διαδικτύου.

Ο πρώην βασιλικός υπηρέτης Τσαρλς Όλιβερ, κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο και φυσικά, σε αυτό αναφέρεται και στη βασίλισσα. Μάλιστα, έκανε γνωστό ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο παλάτι κατά τη διάρκεια που η βασίλισσα απολάμβανε το γεύμα της.

Όπως γράφει, βρήκε το νεκρό σώμα ενός γυμνοσάλιαγκα και φρόντισε να ενημερωθούν γι’ αυτό με έναν ιδιαίτερο τρόπο!

«Κάποτε, στην κορυφή μιας

σελίδας βρήκαμε το νεκρό σώμα ενός γυμνοσάλιαγκα. ‘Βρήκα αυτό στη σαλάτα – θα μπορούσατε να το φάτε;’ είχε γράψει η βασίλισσα στο σημείωμα. Συνήθως το σημειωματάριο μένει κενό, καθώς η βασίλισσα δεν είναι περίεργη με τα φαγητά, αλλά όταν έχει έναν επισκέπτη σε ένα ανεπίσημο γεύμα και αποκαλύψει συγκεκριμένες προτιμήσεις και ποια πράγματα αντιπαθούν – όπως η αντίρρηση για τηγανιτές πατάτες ή λαχανάκια Βρυξελλών – η βασίλισσα θα κάνει μια διακριτική σημείωση για το μέλλον. Αυτό καταγράφεται από το προσωπικό της κουζίνας σε περίπτωση που ο επισκέπτης έρθει ξανά.», γράφει στο βιβλίο του.

Διαβάστε ακόμη:

My Style Rocks: Οι κριτές “στρίμωξαν” τη Μπάση για τον στυλίστα και εκείνη έκανε την αποκάλυψη!

Keywords
Τυχαία Θέματα