Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είμαι καταπονημένος από τον covid, δεν έχω κουράγιο»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά και μπήκε σε καραντίνα. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός πέρασε πέντε ημέρες δύσκολες, ωστόσο πλέον έχει αναρρώσει και έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Η κάμερα του «Breakfast@Star» συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό που βγαίνει η εκπομπή του και ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς τον ρώτησε σχετικά με την «μάχη» του με τον κορονοϊό αλλά και το τηλεοπτικό μέλλον του.

«Γενικά ταλαιπωρήθηκα

λίγο. Δεν ήμουν χάλια, όπως ακούστηκε στο ραδιόφωνο, γιατί έστειλα ένα μήνυμα στα παιδιά. Περαστικά σε όλους γιατί είναι σε έξαρση πάλι ο κορονοϊός. Θέλει λίγο προσοχή τώρα με τον καιρό», ήταν τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή, προτρέποντας τους τηλεθεατές να είναι προσεχτικοί.

Όσον αφορά στην εκπομπή του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε πως αυτή την περίοδο προσμένει την ολοκλήρωση των γυρισμάτων προκειμένου να ξεκινήσουν οι διακοπές και να ξεκουραστεί, μιας και η σεζόν ήταν δύσκολη. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως ακόμα δεν έχει αρχίσει τις συζητήσεις.

«Τέλος του μήνα τελειώνουν τα γυρίσματα για την εκπομπή.  Δεν έχω κουράγιο. Ακόμα δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να σκεφτούμε αλλαγές για τη νέα σεζόν. Να τελειώσει πρώτα γιατί φέτος είχε πολλή δουλειά. Λίγο να ξεκουραστώ και θα δούμε. Είμαι καταπονημένος και από τον κορονοϊό, δεν έχω κουράγιο, αυτό είναι αλήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δόξα τω Θεό είμαι καλά, πέρασα για 5 ημέρες δεύτερη φορά κορονοϊό, αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Ταλαιπωρήθηκα τις πρώτες μέρες αλλά εντάξει δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν σε αυτόν τον πλανήτη είναι το λιγότερο. Δόξα τω Θεό πήγαν όλα καλύτερα.

Η πρώτη φορά ήταν πιο δύσκολη. Η άπνοια δυσκολεύει γενικά, τα κιλά δεν βοηθάνε όταν βάζεις παραπάνω κιλά και γενικά όλο αυτό το πράγμα, το ένα φέρνει το άλλο.

Κάθε φορά που στον οργανισμό σου του φέρεσαι όχι καλά, αν είσαι η αιτία εσύ και όχι κάποιο θέμα υγείας που μπορεί να προκύψει εκεί δεν φταις εσύ. Αλλά αν από το μυαλό σου δεν προσέχεις το σώμα σου, τότε το σώμα σου ανταποδίδει την συμπεριφορά που του κάνεις. Δεν είχα να μιλήσω σε κανέναν για αυτό μιλάω μόνος μου αλλά τέλος καλό όλα καλά», είχε εξομολογηθεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Victor Vernicos -«The 968 Paradox»: Το νέο του τραγούδι κυκλοφορεί!

«Δεν θα ήμουν ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα, δεν θέλω να είμαι δεύτερη μετά την Παναγιώταρου»

Keywords
Τυχαία Θέματα