Ανθή Βούλγαρη: «Μετά την περιπέτεια υγείας μου άλλαξαν τα πράγματα»

Η Ανθή Βούλγαρη παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική στο περιοδικό Vita και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Βασιλοπούλου.

Μέσα σ’ όλα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι θα άλλαζε στην ζωή της αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, ενώ αναφέρθηκε και στην σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε το 2017.

Όσα εξομολογήθηκε η Ανθή Βούλγαρη στη συνέντευξή της

Αν είχες την δυνατότητα να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, θα έκανες κάτι διαφορετικό;

Ναι, δεν θα έτρεχα σαν τρελή όπως έτρεχα. Θα προσπαθούσα να απολαύσω

περισσότερο τις στιγμές μου. Από το 2017 και πριν ζούσα μία τρέλα. Μετά την περιπέτεια υγείας μου άλλαξαν τα πράγματα. Αλλά αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις.

Η φράση που λες συχνά και σου δίνει δύναμη;

«Think big». Κι επίσης αυτό που λέω συχνά είναι ότι όλα είναι άμμος. Μπροστά στα βασικά πράγματα που είναι η αγάπη, η ζωή, η οικογένεια, η υγεία όλα τα άλλα είναι ψυχολογία.

«Πάμε να το κάνουμε και ότι γίνει» είπες όταν ήσουν αντιμέτωπη με το πρόβλημα υγείας που είχες. Η φράση αυτή πόση δύναμη κρύβει;

Όταν σου λένε ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σκάσει αυτός ο καλοήθης όγκος που υπάρχει στο κεφάλι σου και πρέπει ή να τον αφαιρέσεις ή να ζεις πάντα με φάρμακα, δεν έχεις επιλογές. Ο άνθρωπος έχει πολύ περισσότερη δύναμη από ότι μπορεί να φανταστεί και το καταλαβαίνεις όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με δυσκολίες.

Για να το αντιμετωπίσω ωστόσο όλο αυτό, άντλησα δύναμη από τους πολύ δικούς μου ανθρώπους και την προσευχή. Ήταν η πρώτη φορά που πήγα διακοπές. Μέχρι τότε δεν πήγαινα, ήμουν πολύ εργασιομανής. Οπότε και ο εσωτερικός διαλογισμός βοήθησε πάρα πολύ στο να αντλήσω δύναμη.

Διαβάστε επίσης:

Victor Vernicos -«The 968 Paradox»: Το νέο του τραγούδι κυκλοφορεί!

«Δεν θα ήμουν ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα, δεν θέλω να είμαι δεύτερη μετά την Παναγιώταρου»

Πόπη Μαλλιωτάκη για Μπάμπη Λαζαρίδη: «Είμαι η νόμιμη σύζυγός του, δεν μπορεί κανείς να με φιμώσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα