Γιώργος Σαμπάνης: Η ενόχληση με τις φήμες εγκυμοσύνης της Ιωάννας Σαρρή

Ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννούλια με αφορμή την έναρξη των καλοκαιρινών συναυλιών του. Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική ζωή του.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Σαμπάνης διατηρεί εδώ και περίπου 1,5 χρόνο σχέση με την Ιωάννα Σαρρή, το πανέμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM. Οι δυο τους είναι full

in love και ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε, αν υπάρχουν σχέδια γάμου στα πλάνα τους.

«Είμαι καλά. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ηρεμία και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια σοβαρή κατάσταση. Με έχει ρωτήσει άλλος ένας δημοσιογράφος για τον γάμο, τι έχετε πάθει όλοι; Δεν καταλαβαίνω.

Να παντρευτούμε; Το σκεφτόμαστε κι αυτό, σκεφτόμαστε διάφορα γενικά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγω στις κάμερες να πω ότι παντρεύομαι. Θα το μάθετε πάντως Δεν θα το κρύψουμε!», ήταν τα ακριβή λόγια του Γιώργου Σαμπάνη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ταλαντούχος τραγουδιστής αναφέρθηκε στις φήμες εγκυμοσύνης της Ιωάννας Σαρρή, μη κρύβοντας την ενόχλησή του κατά όσων βγάζουν τέτοια συμπεράσματα για τόσο προσωπικά θέματα. Ειδικότερα, είπε:

«Άντε πάλι με την εγκυμοσύνη. Το είπα χαριτολογώντας ότι κάθομαι μια μέρα στο σπίτι μου και με παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας μου, μού λέει: “Γιώργο, τι έγινε, συγχαρητήρια, θα γίνω παππούς;” Είναι σοβαρά πράγματα αυτά, αν είσαι λίγο ευαίσθητος.

Να σε παίρνει ο πατέρας σου να σου λέει ότι θα γίνει παππούς και να του λες όχι ρε μπαμπά δεν θα γίνεις παππούς… “ααα ψέματα ήταν;”. Και να σε παίρνουν και κάτι θείοι που έχεις να τους δεις πολλά χρόνια για να σου ευχηθούν… Είναι σοβαρά αυτά, δεν τα λες έτσι στην τηλεόραση.

Δηλαδή συγγνώμη, το ότι η Ιωάννα είναι έγκυος πώς το κατάλαβαν βλέποντάς την; Είναι πολύ αδύνατη… Που το έβγαλαν το συμπέρασμα; Να λέμε ψέματα αλλά να έχουν και μία αληθοφάνεια, εντάξει».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Victor Vernicos -«The 968 Paradox»: Το νέο του τραγούδι κυκλοφορεί!

«Δεν θα ήμουν ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα, δεν θέλω να είμαι δεύτερη μετά την Παναγιώταρου»

Keywords
Τυχαία Θέματα