GNTM: Αυτός είναι ο σύντροφος της Άννας Αμανατίδου! Δείτε τον για πρώτη φορά

Αδιαμφισβήτητα το Greece’s Next Top Model μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο ενδιαφέρεται τόσο για την εξέλιξη των κοριτσιών στο χώρο του modeling, όσο και για τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους. Στο χθεσινό επεισόδιο η Άννα Αμανατίδου απασχόλησε έντονα αφού, η Μικαέλα Φωτιάδη και η Μέγκι Ndrio, την έβαλαν στο στόχαστρο και την σχολίασαν πολύ αυστηρά.

Συγκεκριμένα, η Μικαέλα σε συζήτηση που είχε με τη Μέγκι σχολίασε πως: «Δεν είμαι κριτής, ούτε είμαι η Αμανατίδου, που

νομίζει ότι είναι κριτής» και στη συνέχεια δήλωσε στην κάμερα: «Λένε στην κριτική επιτροπή πως ο πιο αυστηρός είναι ο κύριος Σκουλός, επειδή κρίνει τη λεπτομέρεια. Εδώ στο σπίτι, έχουμε την Άννα Αμανατίδου. Ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια θα την κρίνει». Από την πλευρά της η Μέγκι ανέφερε: «Τυχαία βγάζει ωραίες φωτογραφίες, δεν ζορίζεται καθόλου για να γίνει to model. Είναι χορεύτρια και δεν έχει καθόλου την αίσθηση της μόδας»

«Για μένα η Άννα Αμανατίδου είναι διπρόσωπη, όσο άσχημο και αν ακούγεται. Αυτή είναι η αλήθεια. Εγώ δεν λέω ποτέ ψέματα. Δεν θεωρώ ότι έχει έρθει εδώ για να γίνει top model ξεκινώντας με το look της. Δεν προσέχει καν τι τρώει και στο να γίνει καλύτερη σε αυτό τον χώρο. Για μένα αυτή η κοπέλα έχει έρθει εδώ για να αυξάνονται οι followers της, επειδή είναι fashion blogger», είπε η Μέγκι και η Μικαέλα πρόσθεσε: «Άσε που οι followers της είναι ψεύτικοι».

Ωστόσο, όπως φαίνεται παρά την πίεση που δέχεται, η ίδια είναι πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή, όπως προκύπτει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται η Άννα Αμανατίδου διατηρεί δεσμό με τον Βασίλη Παπαγιαννάκη, αφού σε κοινή τους φωτογραφία χρησιμοποίησε τα hashtags: «#couplesgoals #couples #baby».

Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφό της στις παρακάτω φωτογραφίες:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna’s Fashion World (@anna_amanatidou) στις 10 Δεκ, 2017 στις 9:45 μμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna’s Fashion World (@anna_amanatidou) στις 23 Αύγ, 2018 στις 7:33 πμ PDT

Δείτε ακόμη: Λύγισε η Νάιλα από από το Next Top Model για τα ρατσιστικά σχόλια που άκουγε στο παρελθόν: «Μου έλεγαν μη με ακουμπάς…»

Keywords
Αναζητήσεις
ο φιλος της αμανατιδου αννας
Τυχαία Θέματα