Γιωρίκας Πιλίδης: Απαντά πρώτη φορά αν θα συμμετάσχει στο «Survivor All Star»

Ο Γιωρίκας Πιλίδης αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του περσινού κύκλου του «Survivor», μιας και ήταν πολύ δυνατός στα αθλήματα. Δυστυχώς, ο γνωστός αθλητής αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Κι ενώ το «Survivor All Star» βρίσκεται ήδη στον αέρα, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν ο Γιωρίκας Πιλίδης θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και θα λάβει μέρος στο παιχνίδι. Ο ίδιος, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αποκάλυψε,

αν θα τον δούμε στο «Survivor All Star».

«Έχω συζητήσει για το Survivor All Star, απλά δεν έχω χρόνο να πάω, ξεκάθαρα. Αν δεν είχα τις υποχρεώσεις, ναι, θα πήγαινα. Θα πήγαινα όχι επειδή ήθελα. Θα πήγαινα για ό,τι μπαίνουν όλοι, για τα χρήματα. Κανένας δε θέλει να μπει, πιστέψτε με», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιωρίκα Πιλίδη.

Σχετικά με τα χρήματα που παίρνουν οι παίκτες αλλά και τα «δυνατά» ονόματα που απουσιάζουν, ο ίδιος είπε: «Το ποσό ήταν 5.000 αλλά και πάλι θεωρώ πως κάποιοι θα έπρεπε να παίρνουν περισσότερα χρήματα από κάποια άλλα. Ο Τριαντάφυλλος θεωρώ πως θα έπρεπε να παίρνει περισσότερα χρήματα. Η παραγωγή δεν κυνηγάει καθόλου το αγωνιστικό κομμάτι, ακολουθεί περισσότερο το ριάλιτι. Σίγουρα λείπει ο Τριαντάφυλλος, ο Ντάνος, ο Τζέιμς Καφετζής, ο Αλέξης Παππάς».

Για την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου και τα ζευγάρια που υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι είπε: «Η Βρισηίδα ξέρω ότι είχε κάτι αρρυθμίες στην καρδιά, οπότε καλά έκανε και έφυγε. Δε θεωρώ πολύ σωστό να υπάρχουν ζευγάρια μέσα στο παιχνίδι. Γιατί είναι αυτόματα πολύ πιο εύκολο να είσαι μέσα σε αυτό το παιχνίδι όταν έχεις δίπλα σου τον πιο κοντινό άνθρωπο σου. Θα ήθελα νικητή τον Σάκη Κατσούλη ή τη Δαλάκα».

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Όσα έλεγε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου έναν χρόνο πριν από τις φήμες χωρισμού

 Άννα Ζηρδέλη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Είναι άσχημο να μου λέει από που κι ως που θα διεκδικήσεις θέση στο πάνελ»

 Άκης Πετρετζίκης: Βλέπουν αγκαλιά με τον γιο του «Kitchen Lab»

Keywords
Τυχαία Θέματα