Έλενα Γαλύφα για «My Style Rocks»: «Απόρησα όταν άκουσα το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου»

Η Έλενα Γαλύφα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τη δημοσιογράφο Ελένη Βουλγαράκη και αναφέρθηκε στο «My Style Rocks», μιας και το όνομά της είχε ακουστεί έντονα για την κριτική επιτροπή. Τελικά, η fashion blogger έμεινε εκτός και στη γυναικεία θέση θα δούμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΪ.

«Με πήρε η παραγωγή τηλέφωνο αν έχω κάποια δέσμευση με

το Star, ήμουν ελεύθερη. Με ρώτησαν αν θα με ενδιέφερε το My Style Rocks, αν θα ήθελα να περάσω κάποιο δοκιμαστικό. Πήγα και το κάναμε με όλα τα ονόματα που ακούστηκαν. Ένιωσα ότι το ενδιαφέρον της παραγωγής ότι ήταν περισσότερο σε πιο τρανταχτά ονόματα», είπε αρχικά η Έλενα Γαλύφα.

Αναφερόμενη στο δοκιμαστικό που έκανε για το reality μόδας, η ίδια δήλωσε: «Εγώ έκανα δοκιμαστικό με τα άλλα πρόσωπα που ακούστηκαν. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ήταν. Ήμασταν μαζί στο δοκιμαστικό με τον Δημήτρη Σκουλό. Ήταν κι ο Λάκης Γαβαλάς στο δοκιμαστικό. Η αλήθεια είναι ότι έχω στεναχωρηθεί που δεν θα είναι ο Λάκης, είναι ο μετρ του style και δύσκολα αναπληρώνεται το κενό του».

Όταν ρωτήθηκε για την παρουσίαση του project από την Κατερίνα Καραβάτου, η Έλενα Γαλύφα σχολίασε: «Κι εγώ όταν άκουσα το όνομά της απόρησα, γιατί δεν σκέφτομαι μόδα και κατευθείαν αυτό εξισώνεται με την Κατερίνα Καραβάτου. Εκτός από την Ευαγγελία Αραβανή, που μου άρεσε πάρα πολύ, όλες τις υπόλοιπες δεν τις εξίσωνες με fashion icons».

Όσον αφορά στην επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ανέφερε: «Δεν είναι απαραίτητο ένα μοντέλο να ξέρει κι από styling. Αλλά για να δεχτεί να το κάνει αυτό η Ηλιάνα, κάτι θα γνωρίζει καλύτερα. Θα στεναχωριόμουν αν ήταν θέμα αξιών, δηλαδή αν αξίζει κάποιος περισσότερο ή όχι. Δεν θεωρώ ότι ήταν κάτι τέτοιο».

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Όσα έλεγε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου έναν χρόνο πριν από τις φήμες χωρισμού

Άννα Ζηρδέλη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Είναι άσχημο να μου λέει από που κι ως που θα διεκδικήσεις θέση στο πάνελ»

 Άκης Πετρετζίκης: Βλέπουν αγκαλιά με τον γιο του «Kitchen Lab»

Keywords
Τυχαία Θέματα