Άκης Πετρετζίκης: Βλέπουν αγκαλιά με τον γιο του «Kitchen Lab»

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς βιώνει την επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Και μπορεί η δουλειά του να είναι το πάθος του και να δουλεύει όλη ημέρα, όμως προτεραιότητά του αποτελεί η οικογένειά του. Ο γνωστός σεφ είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αχιλλέα κι ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε τον

περασμένο Σεπτέμβριο.

Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ο Άκης Πετρετζίκης φροντίζει να περνάει τα Σαββατοκύριακά του με την οικογένειά του. «Είναι δύσκολη η πίστα με το δεύτερο παιδί. Την έχουμε ”ακούσει” λίγο γιατί όταν έχεις φτιάξει πρόγραμμα με το πρώτο παιδί, έρχεται το δεύτερο και τα αλλάζει όλα. Ο Αχιλλέας είναι 1,5 έτους τώρα, δεν μιλάει, καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει», είχε δηλώσει ο γνωστός σεφ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Happy Day».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)

Πριν από μερικές ώρες, ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον 1,5 έτους Αχιλλέα. Μπαμπάς και γιος παρακολουθούν αγκαλιά το «Kitchen Lab», την εκπομπή μαγειρικής του σεφ, που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha.

«Kitchen Lab λέμε…», σχολίασε ο Άκης Πετρετζίκης.

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλιος Ρόκκος: Η σύντροφός του, Λελέ Γκόφα, μιλάει για την κατάσταση της υγείας του

 Ντορέττα Παπαδημητρίου: Απαθανατίζει τη Μαίρη Συνατσάκη να θηλάζει την κόρη της

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Τρεις μήνες μαζί!

Keywords
Τυχαία Θέματα