Άννα Ζηρδέλη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Είναι άσχημο να μου λέει από που κι ως που θα διεκδικήσεις θέση στο πάνελ»

Η Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο και μίλησε για το δοκιμαστικό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το σχόλιο που την ενόχλησε, αναφέρθηκε στο σεξιστικό σχόλιο που είχε δεχτεί στην αρχή της καριέρας της αλλά και στην προσωπική ζωή της.

«Έχουμε βρεθεί σε δοκιμαστικό μαζί και μου την έχει ”πει” στο δοκιμαστικό. Εσύ γιατί θέλεις να βγεις σε πάνελ; Αφού σου αρέσει και το από πίσω», ήταν η ατάκα που είχε πει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην Άννα Ζηρδέλη,

όπως υποστήριξε η ίδια στο «Mega Καλημέρα».

Σχετικά με αυτό το σχόλιο, η Άννα Ζηρδέλη σχολίασε: «Μπορεί να μην έχω την αναγνωρισιμότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου αλλά έχω περισσότερα χρόνια εμπειρίας. Μπορεί επίσης να μην πουλάω, όπως πουλάει ο Κωνσταντίνος αλλά κάνω τη δουλειά μου αξιοπρεπέστατα όλα αυτά τα χρόνια και είναι άσχημο να έρχεται και να μου λέει από που κι ως που θέλεις να διεκδικήσεις μια θέση… Είναι μονοπώλιο; Αυτό είναι που με ενόχλησε…».

Και συνέχισε: «Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και προσπαθώ βήμα βήμα, σκαλοπάτι σκαλοπάτι να ανέβω, όταν έρχεται κάποιος από τη στροφή και σε τρώει, που μπορεί να μην είναι και παιδί από reality, μπορεί να είναι κάποιο βύσμα, μπορεί να είναι φίλη της παρουσιάστριας, μπορεί… Πλέον δεν με ενοχλεί γιατί ο χώρος καταλαβαίνει και δεν τους κρατάει πολύ, ουσιαστικά τους “ξερνάει”».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψε το σεξιστικό σχόλιο που είχε δεχτεί από συνεργάτη της στην αρχή της καριέρας της: «Όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα είχα συμπεριφορές πολύ άσχημες ακόμα και από άτομα της ομάδας. Να μου λένε “α, έβαλες κοντή φούστα σήμερα, έκανες και κάτι”. Το άτομο που μου έκανε αυτό το σεξιστικό σχόλιο είναι στο γυαλί τώρα, είναι άνδρας».

Όσον αφορά στην προσωπική ζωή της, η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε: «Το λέω κάθε ημέρα και κάνω τον σταυρό μου, μου έχει φέρει ο Θεός έναν υπέροχο άνθρωπο. Για την ώρα είμαστε καλά απλά δεν το πολυσυζητάω γιατί πιστεύω και στο μάτι και δεν έχω περάσει και πολύ ωραία στις σχέσεις μου. Επειδή είμαι πολύ δοτικό πλάσμα, όταν παθαίνεις, δεν μαθαίνεις πάντα…».

Διαβάστε ακόμα:

 Άκης Πετρετζίκης: Βλέπουν αγκαλιά με τον γιο του «Kitchen Lab»

 Στέλιος Ρόκκος: Η σύντροφός του, Λελέ Γκόφα, μιλάει για την κατάσταση της υγείας του

 Ντορέττα Παπαδημητρίου: Απαθανατίζει τη Μαίρη Συνατσάκη να θηλάζει την κόρη της

Keywords
Τυχαία Θέματα