Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Όσα έλεγε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου έναν χρόνο πριν από τις φήμες χωρισμού

Στο επίκεντρο των συζητήσεων έχουν βρεθεί τις τελευταίες ώρες η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, καθώς φήμες θέλουν να έχουν χωρίσει μετά από 3,5 χρόνια σχέσης. Πριν από λίγες ώρες, ο γνωστός τερματοφύλακας έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram παίρνοντας θέση στο θέμα: «Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα. Στο μέλλον, εάν θέλω να πω

κάτι, θα το μάθετε από εμένα. Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες… Υ.Γ: Μόνος στόχος το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Τα λέμε τον Μάιο».

Το πρωί της Κυριακής 15/1, η εκπομπή «Open Weekend» ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα και παρουσίασε μια συνέντευξη του Αλέξανδρου Πασχαλάκη που δόθηκε πριν από έναν χρόνο, στην οποία μιλούσε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ο τερματοφύλακας δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως έχει βρει τον άνθρωπο της ζωής του και επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

«Είμαι στους ανθρώπους που πιστεύουν πολύ στον θεσμό της οικογένειας. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Είναι μέσα στα σχέδιά μου. Θεωρώ ότι αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο και ταιριάξεις και υπάρχει χημεία, μπορείς πολύ εύκολα να ζήσεις μαζί του για τα υπόλοιπα χρόνια σου. Δεν ξέρω αν ακούγεται πολύ ρομαντικό αυτό αλλά μου αρέσει πολύ», είχε αναφέρει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε, αν έχει βρει τον άνθρωπο της ζωής του, εκείνος ήταν ξεκάθαρος: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπο της ζωής μου. Είναι τρελός σαν εμένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Το κλειδί είναι η χημεία, η επικοινωνία, η αγάπη. Αν υπάρχει θέληση μπορείς να δημιουργήσεις πολύ όμορφα πράγματα».

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Ζηρδέλη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Είναι άσχημο να μου λέει από που κι ως που θα διεκδικήσεις θέση στο πάνελ»

 Άκης Πετρετζίκης: Βλέπουν αγκαλιά με τον γιο του «Kitchen Lab»

 Στέλιος Ρόκκος: Η σύντροφός του, Λελέ Γκόφα, μιλάει για την κατάσταση της υγείας του

Keywords
Τυχαία Θέματα