Τάσος Τεργιάκης για Νίκο Μάνεση: «Συμφωνώ 100% με την Ελεονώρα Μελέτη…»

Ο Τάσος Τεργιάκης εξέφρασε τη δική του άποψη για το θέμα που αφορά στον Νίκο Μάνεση, μετά τα σχόλια που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το «Mega Καλημέρα». Ο δημοσιογράφος του Πρω1νού αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη σε εκείνη την επεισοδιακή συνεργασία του Νίκου Μάνεση με την Ελεονώρα Μελέτη.

«Όπως είπε η Ελεονώρα,

και συμφωνώ 100% μαζί της φύγαμε όλοι. Όταν μία εκπομπή πηγαίνει καλά και κάνει νούμερα τηλεθέασης, όλη η εκπομπή είναι υπεύθυνη γι’ αυτό. Όταν μία εκπομπή δεν πηγαίνει καλά κι όλοι έχουμε υπάρξει σε τέτοιες εκπομπές, πάλι φταίμε όλοι. Στην εκπομπή αυτή στον Alpha, όταν με κάλεσαν να είμαι μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, στην αρχή δεν υπήρχε ο Νίκος Μάνεσης πουθενά. Στην πορεία, μετά από λίγες ημέρες, μας είπαν ότι θα την σχεδιάζει ο Νίκος Μάνεσης και θα έχει το γενικό πρόσταγμα.

Όταν ξεκίνησε η εκπομπή την πρώτη εβδομάδα και πήγαινε πολύ καλά, όλοι ήταν ικανοποιημένοι. Μόλις τη δεύτερη εβδομάδα άρχισαν να πέφτουν τα νούμερα και να έρχονται οι κατραπακιές, ξαφνικά δεν έφταιγαν όλοι, έφταιγε η Ελεονώρα Μελέτη, ο Τεργιάκης, ο Γρηγοριάδης. Αυτοί που τώρα δεν είμαστε εκεί, έχουμε φύγει, τελευταίος ο Γιώργος που ήταν πολλά χρόνια συνεργάτης της εκπομπής», είπε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

«Όταν τα νούμερα έπεσαν, αρχίσαμε να κάνουμε συσκέψεις μήπως αλλάξουμε θεματολογία αλλά ο Νίκος Μάνεσης υποστήριζε ότι αυτή πρέπει να είναι η θεματολογία. Πρώτη έφυγε η Ελεονώρα Μελέτη, μάλιστα την έπαυσαν για να σας πω και την αλήθεια. Στην πορεία έφυγα κι εγώ αφού τα συζητήσαμε με το κανάλι και τελευταίος πριν από λίγο καιρό έφυγε ο Γιώργος Γρηγοριάδης. Είχαν προηγηθεί τρεις αποχωρήσεις δημοσιογράφων, οι οποίοι είπαν το πρόβλημά τους στη διεύθυνση του σταθμού και έφυγαν οικειοθελώς», συνέχισε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Στις ποδοσφαιρικές ομάδες όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά διώχνουν τον προπονητή και δεν διώχνουν 11 παίκτες. Εδώ έγινε το αντίστροφο, έφυγαν 5-6 δημοσιογράφοι και η παρουσιάστρια και παρέμεινε το υπόλοιπο σύστημα. Λέω όμως ότι ο Νίκος Μάνεσης ήρθε επικεφαλής σε ένα πρότζεκτ που δεν πέτυχε, φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος», κατέληξε ο Τάσος Τεργιάκης.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαύρο Ρόδο – Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ο ρόλος του «Πέτρου» και η συνεργασία με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου

 Νίκος Βερλέκης: «Έχω συγγένεια με τον ιερέα που κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση»

 Πρωινό μας 3/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

Keywords
Τυχαία Θέματα