Στέλιος Χανταμπάκης: «Το 2017 στο “Survivor” τα έκανα σαν τα μούτρα μου, στο “All Star” μπήκα με…»

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το Σάββατο 6/5 ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star».

Σήμερα 8/5, ο ίδιος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά μετά την απόφασή του να γυρίσει πίσω στην οικογένειά του. Μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε για το παρασκήνιο και τις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και για τη συμμετοχή

του στο ριάλιτι το 2017.

«Τα έκανα σαν τα μούτρα μου στο πρώτο “Survivor”, δεν ήμουν έτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν πρωτόγνωρο, κάποιοι πιστεύαμε ότι είναι μόνο η επιβίωση αγωνιστικά. Τελικά, καταλάβαμε ότι δεν ισχύει αυτό. Στο “Nomads”, όταν κέρδισα, ήμουν μόνος μου και κέρδισα αγωνιστικά», τόνισε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι καλύτεροι στο “Survivor” είναι και στο reality και στο αγωνιστικό κομμάτι. Γι’ αυτό έκατσαν παραπάνω και στα δικά τους “Survivor” και τώρα. Δεν κοιτάζουν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο πως να αντέξεις αυτά που γίνονται».

Αργότερα εξομολογήθηκε ότι «στο “All Star” μπήκα με την ίδια ταμπέλα, είπα: ας με κρίνει ο κόσμος. Έκανα μία συζήτηση με τη γυναίκα μου, με τι μούτρα θα ξαναμπώ. Ό,τι και να έκανα ο κόσμος θα έλεγε ότι είμαι ηθοποιός και υποκρίνομαι. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να φτιάξεις την εικόνα σου με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο. Εγώ, προσωπικά, δεν ήξερα τι να κάνω».

Τέλος, ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε: «Μπαίνοντας στο All Star και στο Nomads υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα δεθώ συναισθηματικά με κανέναν. Μπορεί να μη μπήκα αγωνιστικά έτοιμος αλλά μπήκα προετοιμασμένος στο ότι δεν θα επηρεαστώ ψυχολογικά στο εάν ένας παίκτης με πολεμήσει. Άλλωστε, δεν είναι οι ίδιοι χαρακτήρες έξω, εκεί γνωριζόμαστε».

Διαβάστε ακόμα:

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η ερώτηση του Λιάγκα για τη Μενεγάκη και η αντίδρασή της -«Πας να μου βάλεις τρικλοποδιές»

Ξέπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ισχύει, είναι ψευδές το δημοσίευμα»

Νίκος Συρίγος: Η on camera αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Keywords
Τυχαία Θέματα