Γιάννης Φλωρινιώτης: «Έσπασε» on camera η κόρη του, Άννα μετά την κηδεία του -«Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, τσακωθήκαμε»

O Γιάννης Φλωρινιώτης άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 6/5, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η κηδεία του γνωστού τραγουδιστή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9/6 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ η σορός του θάφτηκε στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Λίγες ώρες μετά την

κηδεία του, η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε συγκινημένη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για τον πατέρα της. Μάλιστα, η ίδια «έσπασε» όταν αναφέρθηκε πως την τελευταία φορά που μίλησαν, είχαν τσακωθεί αλλά και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε περάσει ο ίδιος.

Γιάννης Φλωρινιώτης – Όσα είπε μετά την κηδεία του η κόρη του, Άννα

«Δεν έχω κάτσει ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Όχι ότι δεν ξέρω, αλλά δεν έχω κάτσει ήρεμη ούτε για ένα λεπτό. Είχα τις ετοιμασίες για την τελετή για τρεις ημέρες από το πρωί ως το βράδυ. Προσπαθώ να μην είμαι μόνη σπίτι, γιατί δεν τον αντέχω. Όπου κι αν κοιτάξω βλέπω τον μπαμπά μου.

Με το που ανοίγω τα μάτια μου, βλέπω τον μπαμπά μου. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε πριν μπει ο πατέρας μου στο νοσοκομείο, τσακωθήκαμε. Ο μόνιμος τσακωμός μας με τον πατέρα μου από όταν ήμουν μικρή, είναι γιατί ήμουν απεριποίητη. Γι’ αυτό στην κηδεία φρόντισα να είμαι περιποιημένη», είπε αρχικά η Άννα Φλωρινιώτη.

Και συνέχισε: «Είπα όλα όσα ήθελα στον πατέρα μου, λίγο πριν φύγει. Ήμουν από πάνω του, τον είχα αγκαλιά και του τα έλεγα όλα. Πιστεύω ότι με άκουγε και ακόμα και τώρα μας ακούει, το πιστεύει. Μου έλεγε ότι θα μιλάω με όλους και δεν θα υποτιμώ κανέναν. Δεν είμαι τόσο δυνατή και άξια για να συνεχίσω τα show του πατέρα μου».

Διαβάστε ακόμα:

Ανθή Βούλγαρη: «Όταν σου λένε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκάσει ο όγκος στο κεφάλι σου, δεν έχεις επιλογές»

Γη της Ελιάς: Μοιραίο ατύχημα – Το μωρό της Βασιλικής στο νοσοκομείο

Κωστής Μαραβέγιας: «Με τον Μουζουράκη είχαμε έναν “ανταγωνισμό”»

Keywords
Τυχαία Θέματα