Survivor All Star – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έχω απογοητευτεί από τον Βασάλο»

Ξένος στην κόκκινη ομάδα του «Survivor All Star» είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αφού έχει απομακρυνθεί από τους συμπαίκτες του και προτιμάει να περνάει χρόνο είτε με τους μπλε είτε μόνος του.

Ο personal trainer νιώθει προδομένος από την ψήφο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και φαίνεται πως δεν επιθυμεί να το αφήσει αυτό το παρελθόν. Έτσι, έχει απομακρυνθεί από την ομάδα του, δείχνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο πως δεν μπορεί να αψηφίσει την κίνηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, την οποία θεωρούσε φίλη του. Ο ίδιος έχει στενοχωρηθεί και δεν

το κρύβει.

Και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όμως, εμφανίστηκε απογοητευμένη από τη στάση και τη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Βασάλου και δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

«Χθες το βράδυ, όπως πολλά βράδια και μέρες τελευταία μπορώ να πω, ήμασταν στο μέρος μας εγώ, ο Σάκης και η Μελίνα χωρίς τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος ήταν με τους μπλε γι’ άλλη μια φορά. Ανοίξαμε μια συζήτηση με τα παιδιά λέγοντας πως αυτό το πράγμα, ειδικά εμένα, με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ.

Αυτή η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς από τότε που τον ψήφισα στην ουσία, που έχει απομακρυνθεί από εμάς, με έχει στεναχωρήσει και με έχει προβληματίσει. Και αναρωτιόμουν γιατί. Επειδή τον ψήφισα; Τι αλλάζει στη σχέση μας, τι αλλάζει σε όλα αυτά που έχουμε περάσει εδώ πέρα; Πραγματικά προβληματίζομαι πέντε μήνες τι άνθρωπο γνωρίζω γιατί εγώ δεν ξέρω αυτόν τον Κωνσταντίνο», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και συνέχισε:

«Έχω απογοητευτεί μπορώ να πω. Δεν ξέρω αν θα του κάνω συζήτηση γιατί ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του και είναι υπεύθυνος των πράξεων του. Αν εκείνος δεν θέλει να κάνει πλέον παρέα μαζί μας, τι θα του πω; Έλα να κάνεις παρέα μαζί μας; Με το ζόρι δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω κάτι».

Διαβάστε ακόμα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για «Survivor All Star»: «Ξεπουλάνε την ψυχή τους για 5.000€, η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από 5.000€»

Τόνια Σολανάκη: Γέννησε η πρώην παίκτρια του Nomads – Οι πρώτες φωτογραφίες

Britney Spears: Η οικογένειά της φοβάται ότι θα πεθάνει από ναρκωτικά

Keywords
Τυχαία Θέματα