Σταμάτης Γονίδης: Συγκινημένος στη βάφτιση του εγγονού του -Πήρε το όνομα του τραγουδιστή

Την Κυριακή 11/6, ο Σταμάτης Γονίδης ένιωσε τεράστια συγκίνηση και χαρά καθώς πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του δεύτερου  εγγονού του. Η κόρη του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, Στεφανία, που γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι πριν από αρκετούς μήνες, βάφτισε τον γιο της, ο οποίος πήρε μάλιστα το όνομα του παππού του.

Μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, η Στεφανία αποκάλυψε πως έχει κάνει τατουάζ το όνομα του πατέρα της, ενώ ο Σταμάτης Γονίδης δεν έκρυψε την συγκίνησή του για το χαρμόσυνο γεγονός.

Όσα είπε ο Σταμάτης Γονίδης
στη βάφτιση του εγγονού του

«Τα δάκρυα της συγκίνησης είναι δάκρυα υγρής μορφής. Αυτή τη φορά όμως, δεν συγκινούμαι γιατί αυτή τη στιγμή είναι η τέταρτη βάπτιση που κάνουμε στην οικογένεια. Δεν έχω κάποια αδυναμία σε κάποιο εγγόνι.

Μου αρέσει πολύ που η μικρότερη κόρη μου η Μαριαλένα είναι θεία και έχει τέσσερα ανίψια. Στα εγγόνια μου προσπαθώ να μεταλαμπαδεύσω να κάνουν τον σταυρό τους πριν το φαγητό, πριν τον ύπνο και όταν ξυπνάνε», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Και συνέχισε στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν στο «Happy Day»: «Ήταν δική μου επιλογή να βαπτίσουμε Σταμάτη το παιδί και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι η αγάπη μου η μεγάλη ο μπαμπάς μου. Έχω τατουάζ το όνομά του και τώρα είναι και για τον γιο μου. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του είπα ότι το παιδί θα το βγάλουμε Σταμάτη, το ήθελε πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

Ανθή Βούλγαρη: «Όταν σου λένε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκάσει ο όγκος στο κεφάλι σου, δεν έχεις επιλογές»

Γη της Ελιάς: Μοιραίο ατύχημα – Το μωρό της Βασιλικής στο νοσοκομείο

Κωστής Μαραβέγιας: «Με τον Μουζουράκη είχαμε έναν “ανταγωνισμό”»

Keywords
Τυχαία Θέματα