Μην φύγεις για διακοπές χωρίς ΑΥΤΑ τα basic κομμάτια

Βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα του Ιουνίου και ήδη οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κανονίσει τις διακοπές του καλοκαιριού. Μαζί με τα εισιτήρια, τη διαμονή και όλα αυτά που έχουμε να προγραμματίσουμε, πρέπει να ασχοληθούμε και με τη βαλίτσα των διακοπών και τι θα περιλαμβάνει για να μπορέσουμε να κάνουμε τις πιο ωραίες εμφανίσεις.

Εκτός από τα statement κομμάτια που πρέπει να προμηθευτείς για τις πιο ξεχωριστές βραδιές, θα σου πρότεινα

να επενδύσεις και σε μερικά basic κομμάτια που θα φορέσεις πολύ εύκολα με όλα σου τα ρούχα.

Ποια basic κομμάτια χρειάζεσαι οπωσδήποτε στη βαλίτσα των διακοπών;

Το λευκό tank top είναι ένα από αυτά τα ρούχα που πρέπει να υπάρχει σε μεγάλη αναλογία μέσα στην γκαρνταρόμπα μας. Θα το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και θα το συνδυάσεις με σορτς, με άνετες παντελόνες, με τζιν και με φούστες και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις.

Oι μίνιμαλ δερμάτινες ζώνες είναι ένα από τα basic αξεσουάρ που θα χρειαστείς αυτό το καλοκαίρι.

Επένδυσε σε ένα λευκό ή off-white παντελόνι που θα φορέσεις στα ταξίδια, αλλά και στις βραδινές βόλτες που η θερμοκρασία πέφτει ελαφρώς.

Ένα blazer σε γήινη απόχρωση θα σε συντροφεύσει σε πολλές εξόδους και θα το φορέσεις εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Καλοκαίρι χωρίς ένα λευκό πουκάμισο δε γίνεται! Το συγκεκριμένο ρούχο θα το φορέσεις από το πρωί στην παραλία (πάνω από το μαγιό σου) μέχρι το βράδυ στις εξόδους σου ως ένα χαλαρό πανωφόρι.

Δεν υπάρχει πιο basic κομμάτι από ένα λευκό t-shirt και δεν υπάρχει γυναικεία γκαρνταρόμπα που να μην περιέχει έναν τίμιο αριθμό λευκών tees. Ανανέωσε τη συλλογή σου με νέα κομμάτια που δε θα βαρεθείς ποτέ να φοράς.

Καλοκαίρι χωρίς ρίγες δε γίνεται και η Elsa Hosk μας δείχνει τη δική της εκδοχή της ριγέ μπλούζας.

Διαβάστε περισσότερα:

Gatsby Nights: Πώς η ταινία του Leonardo DiCaprio έρχεται στο προσκήνιο της μόδας

To super mini ξαναχτυπά: 7 looks που θα θέλεις να αντιγράψεις ASAP

ΑΥΤΗ η απόχρωση του μπλε έχει γίνει ανάρπαστη αυτό το Καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα