Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω περάσει μια σκοτεινή περίοδο που κράτησε έναν χρόνο»

Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ και γύρισε τον χρόνο πίσω μιλώντας για την απότομη και ξαφνική αναγνωρισιμότητα που έλαβε από τη σειρά «Αναστασία» αλλά και την σκοτεινή περίοδο που πέρασε στη ζωή της.

Σχετικά με τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως τρόμαξε παρά χάρηκε, μιας και επρόκειτο για κάτι που δεν το περίμενε σε τόσο μεγάλο βαθμό.

«Όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Αναστασία», εμείς λείπαμε στο Χονγκ Κονγκ

για γυρίσματα. Θυμάμαι ότι στο αεροδρόμιο μου ήρθε αυτό το κύμα αναγνωρισιμότητας. Και ήταν σοκαριστικό.

Περισσότερο ήταν τρομακτικό παρά ευχάριστο για μένα. Άργησα πολύ να πάρω ευχαρίστηση από το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας, όχι από το κομμάτι της δουλειάς και την αναγνώριση του έργου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μυρτώ Αλικάκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ηθοποιός μίλησε για τη «γκρίζα» περίοδο που έχει βιώσει και τα άσχημα περιστατικά που «χτύπησαν» την πόρτα της. Ωστόσο, η ίδια παραδέχτηκε πως δεν έχασε ποτέ την αγάπη της για τη ζωή.

«Στο παρελθόν έχω περάσει μια πολύ σκοτεινή περίοδο και το πολύ έντονο φαινόμενο κράτησε περίπου έναν χρόνο. Θα έλεγα όμως ότι υπήρξαν τέσσερα, πέντε χρόνια στη διάρκεια των οποίων συνέβησαν δυο, τρία πολύ σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου και το ένα μάλιστα ήταν πολύ οδυνηρό.

Νομίζω πως δεν έχασα ποτέ την αγάπη μου για την ζωή και η φύση μου είναι αισιόδοξη αλλά, ναι, υπήρξε μια στιγμή που σκέφτηκα ότι δεν πάω πολύ καλά και κάνω πράγματα που ούτε εγώ η ίδια δεν μπορώ να καταλάβω που με οδηγούν. Κάπως έτσι οδηγήθηκα στο κρεβάτι του ψυχαναλυτή που είναι και το δεύτερο καλύτερο δώρο στη ζωή μου, μετά από τα παιδιά μου», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε ακόμα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για «Survivor All Star»: «Ξεπουλάνε την ψυχή τους για 5.000€, η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από 5.000€»

Τόνια Σολανάκη: Γέννησε η πρώην παίκτρια του Nomads – Οι πρώτες φωτογραφίες

Britney Spears: Η οικογένειά της φοβάται ότι θα πεθάνει από ναρκωτικά

Keywords
Τυχαία Θέματα