Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ μετά από εννέα χρόνια συνεργασίας

Η Εύα Αντωνοπούλου αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ μετά από 14 χρόνια συνεργασίας, με τα δημοσιεύματα να την θέλουν να μετακομίζει στο Open. Η δημοσιογράφος δεν έχει επιβεβαιώσει το εν λόγω γεγονός, ωστόσο αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους τηλεθεατές στο τελευταίο δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε στις 31/5.

«Μετά από περίπου 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που μας έδειξαν εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Σε

όλη την ομάδα του δελτίου και των άλλων εκπομπών και μας εμπιστεύτηκαν στα μεγάλα γεγονότα. Ένα ευχαριστώ, λοιπόν, από καρδιάς στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, την οποία αντικατέστησε η Λένα Φλυτζάνη.

Ωστόσο, μετά την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ, φαίνεται πως ακολουθεί μια νέα αποχώρηση.

Ο Γιάννης Κολοκυθάς αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day», ο Γιάννης Κολοκυθάς -υπεύθυνος των ενημερωτικών εκπομπών- αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό μετά από 9 χρόνια συνεργασίας.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, μάλιστα, ο ίδιος ήθελε να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ από την περσινή σεζόν που έφυγε και η σύντροφός του, Μαρία Αναστασοπούλου. Τελικά, παρέμεινε στο πόστο του για ακόμη έναν χρόνο, μέχρι την λήξη του συμβολαίου του.

Διαβάστε ακόμα:

Ανθή Βούλγαρη: «Όταν σου λένε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκάσει ο όγκος στο κεφάλι σου, δεν έχεις επιλογές»

Γη της Ελιάς: Μοιραίο ατύχημα – Το μωρό της Βασιλικής στο νοσοκομείο

Κωστής Μαραβέγιας: «Με τον Μουζουράκη είχαμε έναν “ανταγωνισμό”»

Keywords
Τυχαία Θέματα