Φυσικό botox; Όλα τα tips για μια υγιή επιδερμίδα

Δοκιμάζετε κρέμες και δεν είστε ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα; Είστε πιστές στην skincare routine αλλά δεν βλέπετε να έχουν άμεση δράση τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιείτε;

Αυτό συμβαίνει γιατί φυσικά δεν αρκεί μόνο αυτό! Η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας γι’αυτό χρειάζεται μια σειρά από πράγματα που πρέπει να κάνεις για να λειτουργήσουν ενισχυτικά έπειτα οροί και κρέμες στην επιδερμίδα σου!

Τips για μια λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα!

#Ενυδάτωση:

Ξεκινήστε φροντίζοντας να είστε καλά ενυδατωμένοι.

Το να πίνετε άφθονο νερό βοηθά να διατηρείτε το δέρμα σας σφριγηλό και ελαστικό.

#Ισορροπημένη διατροφή:

Καταναλώστε τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά υποστηρίζουν την υγεία του δέρματος και καταπολεμούν τη γήρανση.

#Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα:

Ενσωματώστε πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, όπως ψάρι ή λιναρόσπορο, που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.

#Ασκήσεις προσώπου:

Κάντε ασκήσεις προσώπου για να δυναμώσετε και να τονώσετε τους μυς. Για παράδειγμα, δοκιμάστε  “face yoga” που στοχεύουν σε περιοχές που είναι επιρρεπείς σε χαλάρωση.

#Μασάζ:

Κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας ανοδικές κινήσεις για να τονώσετε τη ροή του αίματος και να βελτιώσετε τη λεμφική παροχέτευση.

#Aloe Vera:

Εφαρμόστε τζελ αλόης βέρα, γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες για το δέρμα, για να ενυδατώσει και να καταπραΰνει το δέρμα. Μπορεί να συμβάλει σε μια πιο σφριγηλή εμφάνιση.

#Πράσινο τσάι:

Χρησιμοποιήστε φακελάκια πράσινου τσαγιού ως φυσική κομπρέσα, κάτω από τα μάτια. Τα αντιοξειδωτικά του πράσινου τσαγιού μπορούν να έχουν αντιγηραντικά οφέλη όταν εφαρμόζονται τοπικά.

#Αντηλιακή προστασία:

Χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό για να αποτρέψετε την πρόωρη γήρανση που προκαλείται από τις ακτίνες UV. Η φθορά από τον ήλιο συμβάλει στη χαλάρωση και τις ρυτίδες.

#Ποιοτική περιποίηση δέρματος:

Επιλέξτε προϊόντα περιποίησης δέρματος με συστατικά όπως ρετινοειδή, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ, γνωστά για τις ανανεωτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες.

#Επαρκής ύπνος:

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό ποιοτικό ύπνο. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το σώμα σας αναγεννάται, συμβάλλοντας σε πιο υγιή όψη δέρματος.

Με αυτά τα tips εάν τα καθιερώσετε και γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σας, τότε σίγουρα θα δείτε τεράστια διαφορά.

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα.

4+1 νέοι οροί προσώπου για φωτεινή επιδερμίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα