I’m celebrity, get me out of here: Τα αστρονομικά ποσά των παικτών!

Το «I’m a celebrity, get me out of here» έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα να μας παρουσιάζουν το νέο παιχνίδι περιπέτειας! Πολλοί είναι οι celebrities που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο για να αναμετρηθούν με τους φόβους τους και να ζήσουν αυτή την εμπειρία.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Δημήτρης Σαράντος αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» κάποιες από τις αμοιβές των συμμετεχόντων. Ο κάθε παίκτης έχει κάνει τη δική του συμφωνία και σε αυτή εμπεριέχεται ένα ποσό που θα μπαίνει στον τραπεζικό λογαριασμό του κάθε εβδομάδα.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η αμοιβή

των παικτών είναι μεγαλύτερη από εκείνη που έπαιρναν οι Survivors, μιας και πρόκειται για ένα project με πολύ μικρότερη διάρκεια, αφού τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 45 ημέρες. Η πρωινή εκπομπή του OPEN αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που συμφώνησαν τρεις από τους παίκτες.

Η Μαρία Καλάβρια έκλεισε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, λαμβάνοντας το ποσό των 8.000 ευρώ εβδομαδιαίως σε αντίθεση με την Ιωάννα Λίλη – που βλέπουμε πρώτη φορά σε τέτοιο project – και τον Τρύφωνα Σαμαρά, οι οποίοι έκαναν ένα καλύτερο deal.

Ειδικότερα, και οι δύο θα λαμβάνουν 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα που μένουν στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα:

 Μάρθα Λαμπίρη για Πέτρο Λαγούτη: «Είναι υπέροχος, είμαστε πολύ δεμένοι»

 Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ζουν τον έρωτά τους στην Αμερική!

 Μυρτώ Αλικάκη: Η αντίδραση για τον φημολογούμενο νέο σύντροφό της

Keywords
Τυχαία Θέματα