Ουγγαρέζος για Καινούργιου: «Βριζόμασταν χυδαία, δεν το κρύβω»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s time» κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου του. Εκτός από το κεφάλαιο Γιώργος Λιάγκας, ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικόςπαραγωγός κλήθηκε να απαντήσει και για την Κατερίνα Καινούργιου.

Οι δυο τους υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες στο παρελθόν, έπειτα οι δρόμοι τους χώρισαν απότομα και τώρα έχουν ξανά επικοινωνία. Πρόσφατα, μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκαν, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της.

Ο
Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη σχέση του σήμερα με την Κατερίνα Καινούργιου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υποστήριξε πως η σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου πέρασε από 40 κύματα, αφού υπήρξε περίοδος που βριζόντουσαν. Πλέον, οι κακές στιγμές ανήκουν στο παρελθόν.

«Κοίταξε να δεις, εμείς με την Κατερίνα Καινούργιου δεν το κρύβω πως βριζόμασταν χυδαία. Θεωρώ ότι πια είμαστε σε μια ηλικία και εγώ και η Κατερίνα που δεν θα γίνουμε ποτέ κολλητοί ξανά. Της το είπα κιόλας και το ξέρει», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και συνέχισε αναφερόμενος στον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Να σταματήσουμε όμως σαν παιδιά να φαγωνόμαστε για βλακείες νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δείχνει και μια ωριμότητα. Και με τον Λάμπρο έτσι έγινε».

Διαβάστε ακόμα:

 Μάρθα Λαμπίρη για Πέτρο Λαγούτη: «Είναι υπέροχος, είμαστε πολύ δεμένοι»

 Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ζουν τον έρωτά τους στην Αμερική!

 Μυρτώ Αλικάκη: Η αντίδραση για τον φημολογούμενο νέο σύντροφό της

Keywords
Τυχαία Θέματα