My Style Rocks: Έξω φρενών ο Στέλιος Κουδουνάρης – Αποχώρησε από το πλατό

Τρομερή ένταση επικράτησε στο πλατό του «My Style Rocks» ανάμεσα στο Στέλιο Κουδουνάρη και στην Αμάντα Μανωλάκου κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου. Όλα ξεκίνησαν, όταν η διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια, προκαλώντας τον εκνευρισμό τους.

Αφού η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Δημήτρης Σκουλός την κατακεραύνωσαν, σειρά είχε ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος δεν έκρυψε την οργή του με αυτό το σύνολο. Ο γνωστός σχεδιαστής τα είπε έξω από τα δόντια

στην Αμάντα Μανωλάκου, με τα αίματα να ανάβουν και τους τόνους να ανεβαίνουν στα ύψη.

Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης με παίκτρια στο «My Style Rocks»

«Πραγματικά απορώ με τις συμπαίκτριές σου που σου έχουν χαρίσει 3 και 4. Πόση προσπάθεια έκανες για να έρθεις εδώ με ένα φόρεμα, ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια και λάθος μαλλιά. Τίποτα, ούτε ένα στοιχείο μόδας. Ντρέπεται και η μόδα. Εγώ ντρέπομαι που κάθομαι εδώ και σχολιάζω ένα φόρεμα.

Θες να φύγεις, φύγε. Θες να μείνεις, φόρεσε κάτι! Τι συζητάμε; 3 και 4! Και συμμετέχουμε όλοι μαζί σε ένα σκετσάκι εδώ πέρα. Με ένα φόρεμα και σου βάζουν τριάρια και τεσσάρια! Και τσακώνεστε όλη μέρα για τους βαθμούς και τα ρούχα και έρχεσαι εσύ εδώ έτσι. Κάποια στιγμή πρέπει να φωνάξω και εγώ εδώ πέρα. Ξέρω και εγώ να φεύγω από το πλατό», ήταν τα λόγια του Στέλιου Κουδουνάρη.

Στη συνέχεια, ο σχεδιαστής αποχώρησε από το πλατό του «My Style Rocks», όπως έκανε και η Αμάντα Μανωλάκου. Μόλις τα πνεύματα ηρέμησαν, όλοι επέστρεψαν στις θέσεις τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Μάρθα Λαμπίρη για Πέτρο Λαγούτη: «Είναι υπέροχος, είμαστε πολύ δεμένοι»

 Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ζουν τον έρωτά τους στην Αμερική!

 Μυρτώ Αλικάκη: Η αντίδραση για τον φημολογούμενο νέο σύντροφό της

Keywords
Τυχαία Θέματα