Έξαλλη η Έλενα που αποχώρησε από το GNTM: «Ήταν μεγάλη αδικία… Δεν εκτιμήθηκε τίποτα από όσα έκανα»

Πολλές ήταν οι ανατροπές στο χθεσινό (6/11) επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 6 Νοεμβρίου, αφού στη φωτογράφηση αποχώρησης, τα κορίτσια κλήθηκαν να συνεργαστούν με άντρες παρτενέρ για καμπάνια προώθησης κραγιόν.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια του σχολιασμού της φωτογράφησης που έκαναν τα επίδοξα top models, 22χρονη Γαρυφαλιά Καληφώνη

αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Εντούτοις, η Βίκυ Καγιά προχώρησε κανονικά στη διαδικασία της αποχώρησης, και η φωτογραφία που άρεσε λιγότερο στην κριτική επιτροπή, ήταν αυτή της Έλενας, η οποία είδε τελικά την πόρτα της εξόδου.

Η ίδια μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μίλησε στην κάμερα του επίσημου λογαριασμό του GNTM στο Instagram και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με το αποτέλεσμα.

«Θεωρώ ότι ήταν μεγάλη αδικία, δεν το περίμενα. Αν και από αυτά που είχα ακούσει από την ώρα που κρινόμουν, το είχα στο μυαλό μου. Δεν εκτιμήθηκε τίποτα απ’ όσα έκανα τόσο καιρό. Δεν πειράζει. Θα προσπαθήσω έξω», είπε η Έλενα η οποία στην τελευταία δοκιμασία, έδειξε να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Όπως επισήμανε η Βίκυ Καγιά, η συμπεριφορά της της στοίχισε την παραμονή της στο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως είναι απαγορευτική αν θέλει να λέγεται επαγγελματίας μοντέλο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις 6 Νοέ, 2018 στις 1:27 μμ PST

Δείτε ακόμη: Ευαγγελία Αραβανή: Είναι έτοιμη για ένα παιδί;

Keywords
Τυχαία Θέματα