Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έκανε live δοκιμαστικό στην εκπομπή του Λιάγκα; Το ενδεχόμενο να την δούμε τηλεοπτικά την νέα σεζόν

Μπορεί η Μαρία Κορινθίου να βρίσκεται φέτος στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1, όμως πρόσφατα αποκάλυψε πως δεν θα βρίσκεται του χρόνου στην εκπομπή.

«Δεν θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Το ξέρετε και όλοι κιόλας. Φυσικά, όμως, μην παρερμηνευτούν τα λόγια μου, το ότι δεν θα είμαι του χρόνου δεν είναι επειδή δεν είμαι καλά με τον Γιώργο. Είναι γιατί εγώ προσωπικά θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω.

Τώρα βλέποντας και κάνοντας. Τι θα κάνουμε, πως θα το κάνουμε

γιατί θα το κάνουμε, τι θα κάνει ο Γιώργος με την δομή της εκπομπής και τα λοιπά… ίδωμεν. Για την επόμενη σεζόν προέχει το κανάλι μου. Θα δούμε. Συζητάω διάφορα πράγματα σε ξεχωριστούς τομείς», ήταν μερικά από τα λόγια της ηθοποιού.

Το πρωί της Τρίτης 16/5 βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία σκούστηκε πως έκανε live δοκιμαστικό προκειμένου να βρίσκεται εκείνη του χρόνο στη θέση της Μαρίας Κορνθίου. Η κάμερα του «Breakfast@Star» και ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς συνάντησαν την γνωστή επιχειρηματίας και Influencer μετά το τέλος της εκπομπής και ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, αλλά και για το ενδεχόμενο να την δούμε τηλεοπτικά την νέα σεζόν με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν ήταν δοκιμαστικό παιδιά… Ήμουν καλεσμένη, είπαμε τα νέα μας! Είναι πάρα πολύ νωρίς, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση συγκεκριμένη. Δεν μου αρέσει να συζητάω τα επαγγελματικά μου ειδικά πριν κλείσει κάποια δουλειά. Το έχω κάνει και παλαιότερα και επειδή την έχω πατήσει, προτιμώ να το αφήνω έτσι», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, απάντησε: «Δεν διαβάζω αυτά που γράφονται, ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και πρέπει να περνάει έναν χωρισμό και έναν πόνο όπως αυτός θέλει. Στην ζωή είναι όλα πιθανά, αυτή την στιγμή δεν είμαστε μαζί, είμαστε καλά όμως, δεν είμαστε τσακωμένοι και κρατάω μόνο τα καλά».

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Ο Φαρμάκης προδίδει το μυστικό που κρύβουν όλοι

Ελίνα Παπίλα: Απαντά για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Καρτελιά -«Δεν μου αρέσει να δημιουργώ ίντριγκες»

Survivor All Star: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα