Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει στο Πρω1νό: “Έγινα γιαγιά πριν 2,5 μήνες”

Η Κατερίνα Κούκα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό και στον Άρη Καβατζίκη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και πιο προσωπικά της θέματα.

Αναφερόμενη στην εξωτερική της εμφάνιση, αποκάλυψε: “Μου λένε ότι είμαι ωραία γυναίκα, έζησα μ’ αυτό γιατί όντως υπήρξα πολύ ωραίο κορίτσι. Όταν βλέπω βίντεο από το παρελθόν συνειδητοποιώ ότι δε με έχει απασχολήσει ποτέ το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης”.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα επαγγελματικά της και την επιλογή

της να μην εμφανίζεται σε μεγάλα σχήματα: “Πέρασα από τα μεγάλα σχήματα, πιστεύω πολύ στις ομαδικές δουλειές όμως πρέπει να συνάδει η αισθητική μου με των υπολοίπων. Θα πήγαινα να δουλέψω σε μεγάλη πίστα, αλλά εξαρτάται με ποιον, δεν με ενοχλεί η πίστα και το μέγεθος της”!

Η Κατερίνα Κούκα αποκάλυψε πως η ζωή της ήταν δύσκολη, καθώς έγινε μανούλα στα 16 της χρόνια: “Όταν έχεις γίνει μητέρα η ανεμελιά μικραίνει, δεν ξέρω πώς θα ζούσα τον έρωτα αν δεν είχα γίνει μαμά τόσο μικρή. Ο πατέρας του παιδιού ήταν πότε εδώ, πότε εκεί και πότε κάπου ενδιάμεσα. Αυτό είναι δύσκολο για το παιδί γιατί δεν έζησε τα πιο εύκολα πράγματα”!

Τέλος, η τραγουδίστρια γνωστοποίησε πως έγινε γιαγιά: “Βλέπω θέατρο, βγαίνω με φίλους και τρώμε παρά πολύ. Μαγειρεύω κι όλας συγκλονιστικά! Ο γιος μου δεν μου ζητάει πλέον κάποιο συγκεκριμένο φαγητό, το θέμα τώρα είναι “Μαμά πότε θα μας μαγειρέψεις”; Ο γιος μου έχει οικογένεια και μάλιστα έγινα γιαγιά πριν από 2,5 μήνες! Η καινούρια Κατερινούλα αρχίζει τώρα και με γνωρίζει. Την νύφη μου την αγαπάω γιατί είναι μία σπουδαία κοπέλα”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Χώρισαν Καινούργιου-Αναστασόπουλος; Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram και διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα